Hello glamouros people!

Nu este doar un nou început, ci este și un big step ahead.

În urma participării la competiția GLAMOUR Street Fashion Show și câștigării acesteia, am ajuns aici, ceea ce înseamnă foarte mult pentru mine! Cu siguranță nu mă cunoști de aceea voi începe prin a mă prezenta. Eu sunt Cristina Pintilie – da, blogul îmi poartă numele și nu că aș fi narcisistă ci pentru ca îl consider copilul meu mai mare, după cățelușa mea, Mia, de aproape 8luni –  scriu de vreun an și ceva(dacă cumva te uiți în arhivă să știi că restul postărilor sunt pe un alt blog;)) ); am început din curiozitate și am continuat din plăcere.

Încă de mică aveam o afinitate pentru sedințele foto, care mai de care mai amuzantă, iar cu trecerea timpului am început să o înnebunesc atât pe mama, cât și pe David: „hai să mai facem niște poze“ – s-au specializat din mers, de nevoie-, am început să umplu cardurile aparatului și… nu făceam nimic cu pozele. Așa m-am hotărât că ar fi cazul să fac ceva mai deosebit din asta… and here we are! My baby is on GLAMOUR!

S-ar putea să ți se pară că ai început să mă cunoști dar, doar ți se pare. Sunt o persoană bipolara. Acum prefer să fiu înconjurată de o mulțime de oameni dorindu-mi să îi cunosc, ca altădată să iubesc zilele petrecute la căldură, uitându-mă la The royals ori PLL, sorbind dintr-o cană cu ceai de fructe de pădure; și nu pentru că aș fi obosită.

Ar mai fi multe de spus dar cum „ce e prea mult, strică“, prefer să o luăm treptat:)

By the way, în partea dreaptă este contul de Insta dacă vrei să ai a closer look.

With love,

Cristina

Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro