Hello, Glamour!

Numele meu este Gabriela Popescu, am 18 ani și sunt Fashion Blogger. Sunt pasionată de blogging și arte vizuale, tocmai de aceea dețin un blog personal (www.gabriela-popescu.com), prin care îmi doresc să îmi inspir cititoarele prin stilul meu. Sunt pasionată de diverse lucruri, tocmai de aceea studiez arhitectura, designul vestimentar și de interior, fotografia, psihologia și îmi doresc să creez un nume puternic în jurul blogului meu. Cred cu tărie că fiecare dintre noi are ceva special de oferit și pot spune că sunt o visătoare în adevăratul sens al cuvântului, deoarece tind mereu spre cele mai înalte culmi. Țelurile mele sunt cele care îmi ghidează viața și sunt genul acela de femeie care nu se oprește până când nu își îndeplinește chiar și cele mai mari dorințe.  

Gabriela Popescu – o adolescentă energică și plină de viață! Așa îmi place cel mai mult să mă descriu. Am 18 ani și sunt pasionată de blogging și arte vizuale. În prezent sunt elevă, însă îmi investesc timpul în activitățile care mă pasionează, astfel încât dețin un blog de modă. (www.gabriela-popescu.com)

Îmi place să mă ghidez după simțul artistic, tocmai de aceea activitățile mele din prezent țin de această latură, în principal. Blogging-ul, împreună cu fotografia, desenul, pictura,muzica și psihologia sunt cele care mă definesc cu adevărat și prin care mă exprim.

Iubesc să scriu la fel de mult cum iubesc fotografia, tocmai de aceea, blogul meu a luat naștere într-un mod cu adevărat spontan. În prezent face parte pur și simplu din viața mea și iubesc această latură a internetului, în care îmi pot exprima liber ideile, în cadrul unei comunități pe care tocmai eu am creat-o. Păstrez o legătură strânsă cu cititoarele mele și mă bucur că le pot inspira zilnic prin energia mea pozitivă.

Blogul meu dezvoltă subiecte diverse. De la fashion la frumusețe, stil de viață,călătorii și fotografie, el cuprinde partea frumoasă a acestei lumi, văzută prin ochii unei bloggerițe de modă, care este pasionată de viață, în general.

Sunt genul de femeie care nu se mulțumește cu puțin, tocmai de aceea lucrez la propria-mi personalitate, pentru a deveni cea mai bună versiune a mea. Aspir spre cele mai înalte culmi, astfel încât lucrez din greu pentru a deveni arhitect, deoarece, pentru mine, această profesie combină, în mod fascinant, stilul meu artistic cu tehnica și consider că mă definește pe deplin.

Timpul, pentru mine, are o valoare semnificativă, astfel încât îl investesc în activități plăcute și educative. Sunt voluntar, blogger, studiez design-ul interior și vestimentar, arhitectura, iar, totodată, sunt pasionată de fotografie și încerc să dezvolt cât mai mult această activitate lucrând la un portofoliu personal.

Visez la a avea cândva o galerie de artă și îmi doresc să studiez muzica și moda în mod intensiv, în paralel cu facultatea de arhitectură. De asemenea, încă de când eram mică, mi-am dorit să fiu redactor la o revistă de modă și ,având în vedere că sunt o persoană spontană, sunt extrem de pasionată de călătorii.

Îmi doresc să devin un artist complet și o femeie puternică în societate, care să inspire bunătate, feminitate și forță interioară. Fiecare om are ceva frumos în interior, acel ceva care îl transformă într-o individualitate. Important e să ne uităm în sufletul nostru și să-l ascultăm, pentru că are lucruri atât de frumoase de spus.

 

Kisses,

Gabriela Popescu

www.gabriela-popescu.com

 

Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro