Glamour Street Fashion Show 2016

În momentul acesta privesc pe geam și realizez că vara începe să-și piardă din putere, iar ușor, ușor, toamna incepe să ne dea târcoale. Zilele trecute am avut parte de o vreme foarte schimbătoare, ceea ce m-a făcut să mă gândesc serios la garderoba mea de Toamnă/Iarnă. Asta înseamnă că am nevoie de un pic de terapie prin shopping. Ce ne face mai fericite decât o partidă serioasă de cumpărături? Hehe, vă spun eu ce! Veștile frumoase, aduse de oameni frumoși!

Așadar, am primit mail de la fetele de la Glamour care m-au anunțat că s-a dat startul la cea de-a doua ediție Glamour Street Fashion Show. Am zâmbit și mi-am adus aminte cu drag de evenimentul din toamna trecută. Cât de drăguț a fost totul organizat, câte amintiri am păstrat, dar și cât de mult ne-am distrat între noi, fetele. A fost așa, o seară petrecută între domnișoare cool și fericite, pline de zâmbete și câteva pahare de prosecco. 🙂 Deja mă gândeam că o să mă prezint la eveniment alături de Fabuloase și că o să le încurajez pe participantele lor. Ulterior, am primit niște mesaje care sunau cam așa: “Te-ai înscris la Glamour, daaaaa?” “Când te înscrii la Glamour”? sau… ‘Ce ținută ți-ai ales?’ Și brusc am căzut pe gânduri. Acum, întrebarea mea este… Ce să fac? Să mă înscriu sau nu? Voioșia fetelor care m-au apelat mi-a inspirat emoția de atunci și multăăăă distracție. Se pare că am de luat o decizie rapidă.
Anyway, postarea mea de astăzi este despre cum le încurajez pe fetele care participă sau care ar vrea să participe, însă nu au curajul. Despre cât de mult ne-am distrat noi și ce fel de experiențe am acumulat. A fost un eveniment pe care îl recomand din tot sufletul, un eveniment care îți lasă amintiri plăcute, aș putea spune geniale. Amintiri pe care ai putea să le povestești mulți ani de acum încolo. Pe lângă faptul că am cunoscut oameni minunați, iar pe Diana și Alina am apucat să le cunosc mult mai bine (și sunt divine, vă promit!!! ), am câștigat și o groază de premii ( sunt una dintre fericitele câștigatoare). În plus, pozele pe care le-am făcut sunt incredibile, multe dintre ele sunt așa de funny încât nu pot fi arătate publicului!!

Așadar, vă spun din tot sufletul: START CONCURS! Dacă vreți să vă distrați, trebuie să vă inscrieți! Nu veți regreta nicio clipă!

Mai jos am trecut câteva detalii despre concurs, în cazul în care nu le știți deja! Nu uitați, aveți timp până pe 5 Septembrie!

Regulile sunt simple:

  • Să ai peste 18 ani,
  • Să fii pasionată de fashion,
  • Să vrei să faci parte din echipa uneia uneia dintre cele mai cunoscute bloggerițe din România!

ENJOY! <3glamour-street-fashion-show-1-860x573

Luiza Ichim
luiza@orochiepezi.ro