Cum sa porți paltonul lung

Dragele mele, astăzi misiunea mea este să vă inspir cu cel mai nou outfit de pe blogul meu!

La baza lui stă o piesă vestimentară îndrăzneață, aș spune eu, paltonul lung, care poate avantaja sau dezavantaja silueta noastră, tocmai de aceea trebuie să fim foarte atente cu modul în care o plasăm în compoziție. Eu propun, după cum vedeți din fotografie, o combinație care, din punct de vedere cromatic, este monotonă, deoarece rezonează foarte bine cu sezonul acesta în care ne aflăm.

Am încercat să nu fie foarte sporty ținuta, așa că am optat pentru o fustă cu imprimeu monocrom de la Bershka, o helancă simplă, neagră, care completează frumos efectul creat de șosetele peste genunchi de la H&M și o pereche de botine cu platformă, negre, care să păstreze tonul ținutei.

De asemenea, m-am preocupat puțin și de coafură și am creat un look interesant folosind gulerul ținutei, ascunzând lungimea părului și creând o coafură bob, fără a fi nevoie să apelez la foarfecă. Arată genial, nu-i așa? Acest outft simplu sigur vă va pune în valoare prin aerul de fashionistă pe care îl oferă, iar partea cea mai bună e că, pe lângă faptul că ești atât puțin sexy, cât și bine îmbrăcată, îți va ține de cald atunci când te plimbi în parc sau ieși cu o prietenă la un ceai să povestiți. Sigur se va îndrăgosti de ținuta ta!

Mai multe fotografii le găsiți pe blogul meu.

Mulțumesc că m-ați citit și astăzi și pregătesc, în continuare, noutăți frumoase pentru voi!

 

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro