Day 4 PFW: Diogo Miranda

Diogo Miranda este un designer nou în peisajul Paris Fashion Week, prezentându-și colecția pentru prima dată în 2015. Originar din Portugalia, el și-a lansat propriul brand în 2007, fiind un nume constant la Portugal Fashion Week. 

Îmi place să descopăr mereu designeri noi, care vin cu forțe proaspete, energie și dorință de a-și arăta propria viziune asupra siluetei feminine.

Colecția toamnă/iarnă semnată Diogo Miranda este inspirată de arhitectul Josef Hoffman, care a jucat un rol esențial în dezvoltarea arhitecturii moderne, unde conceptele de funcționalitate, simplitate, sofisticare și inovație se regăsesc în descrierea carierei lui. Diogo descrie femeia care iubește schimbarea, provocările și feminitatea și le folosește ca mijloace pentru crearea unei personalități actuale.

Designerul a jonglat cu elemente foarte feminine, ca rochiile furou cu transparențe, volane și materiale fluide, contrastând cu jachete masculine oversized, proporții arhitecturale și linii drepte, conturând un stil poetic, dar puternic. Cromatica propusă este restrânsă, tonuri de alb, negru și gri cu o pată de turcoaz.

HypewitPFW

HypewitPFW

HypewitPFW

HypewitPFW

HypewitPFW

HypewitPFW

Instagram: @hypewit

Jachetă & pantaloni: Pas du Tout | Geantă Louis Vuitton |Pantofi Fendi | Bluză Zara

Adriana Matei
contact@misshypewit.com