Day 3 PFW: Andrew Gn

În 1996 și-a deschis propria casă de modă, după ce a lucrat ca asistent pentru Emanuel Ungaro. Greu de spus dacă este un designer Asiatic, un clasic European sau un designer din secolul 21, dar cu viziune și estetică din secolul 18 pentru că reușește să adune armonios laolaltă elemente contrastante și neașteptate.

Astăzi și-a prezentat colecția pentru sezonul toamnă/iarnă 2016, o poveste cu iz rusesc, inspirată din vestimentația și istoria familiei Țarului Nicolas al Doilea. Piesele aduc în prim plan femeia puternică, chiar cu alură militărească, materiale fine ca mătasea, dantela, tulle-ul, detaliile feminine ca broderiile sau penele, culorile ferme, pline, roșu, negru, bleumarin au fost personajele principale.

Se știe că femeile rusoaice sunt frumoase și seducătoare, dar sunt mai puternice decât un bărbat. Colecția lui Andrew Gn îndulcește forța și tenacitatea feminină prin rochiile de seară cu broderii, pene și dantelă, dar le menține hotărârea și perseverența prin gulere înalte militărești, pantaloni cu talie înaltă, sacouri cambrate, cu umeri proeminenți, jachete cu blană.

HypewitPFW

HypewitPFW

HypewitPFW

HypewitPFW

HypewitPFW

HypewitPFW

Instagram :@hypewit

Geantă Gucci | Pantofi Alexander Wang | Salopetă BCBG Max Azria

Adriana Matei
contact@misshypewit.com