Ce purtăm în plină iarnă?

O zi friguroasă de 2016 mă găsește într-un local plin de geamuri mari prin care admir peisajul inghețat de afară. Parcă si cafeaua savurată in tihnă are alt gust, fierbinte devine cald, iar scorțișoara devine insuficientă. Oamenii de dincolo de geam aleargă să se adăpostească de fulgii mari si reci, uitând bucuria adusă de prima zăpadă. Se aud in schimb râsete de copii si văd din când in când mogâldețe ce aleargă zâmbind. E cald si atât de bine aici, parcă și poveștile devin mai lungi, iar 2016 se pare ca mă găsește in fața unui laptop, alături de o cafea neagră, acompaniată de zgomotul puternic al tastelor. Știu ca vreau să iți urez din nou bun venit aici, intr-un an nou, plin de provocări, de zâmbete, speranțe si mult glam. O să-mi spui ca nimic nu poate fi glam la -16 grade și te ințeleg perfect, numai că vezi tu, hainele si felul în care le putem combina pot face dintr-o ținută banală una extrem de glamouroasă. Dacă vorbim de primele zile ale lui 2016, vorbim de zăpadă, ger și un mood ce nu te-ar lăsa nici măcar să te ridici din pat și tocmai de asta m-am gândit să iți aduc puțină inspirație intr-o banală zi de ianuarie. Știu că în fiecare dimineață te confrunți cu o veșnică întrebare: Ce mai port astăzi? Ei bine, temperaturile scăzute mai adaugă o completare si anume: Ce purtăm in plină iarnă?

Am pregătit pentru tine 3 outfit-uri potrivite pentru vremea de afară, comode, călduroase, in tendințe si ușor xcentrice. Însă care este secretul ținutelor de iarnă?

  • Alege ținute colorate si ferește-te cât de mult poți de ținute banale. Asta nu înseamnă că trebuie sa excluzi non-culorile, atât all white cât si o ținută all black accesorizată corespunzător poate deveni o ținută glam.

Ce purtam in plina iarna

  • Nu te speria de frigul de afară, poți opta pentru o rochie tricotată, călduroasă, pe care să o porți cu dresuri mate, veste de blană si bocanci. Rochia purtată de mine poate fi gasită pe SheIn.com.

Ce purtam in plina iarna7

  • Layering-ul este cel mai iubit mod de a îmbina hainele in acest sezon. Practic poți purta mai multe straturi de haine, care pot arăta extrem de cool si iți oferă confortul mult dorit. O helancă, un cardigan călduros și peste un palton oversized, toate arată minunat împreună. De asemenea nu uita de rochiile ce pot fi purtate cu jeansi, sau pantaloni skinny, oricum acest trend este folosit deja de toate vedetele.

Ce purtam in plina iarna4

  • Poartă accesorii potrivite pentru acest sezon! Căciuli cu moț supradimensionat, cu paiete, mănusi de toate culorile si cele din piele întoarsă. Chiar fularele oversized sau cele din blană artificială, toate au dublu rol: glam si practic!

Ce purtam in plina iarna9

Ce purtam in plina iarna8

  • Gențile mici! Da, gențile mici par a fi alegerea ideală pentru acest sezon, sau cel puțin cele de tip poștaș. Astfel nu iți vei ocupa mâinile cu mânerele unei genți mari si vei avea și o mai mare libertate de mișcare. Geanta mini Michael Kors poate fi gasită pe ShopBop.com.

Ce purtam in plina iarna10

  • Incălțamintea potrivită! Oricât de mult ne-am dori sa fim trendy,  ar fi bine să evităm încălțămintea cu tocuri amețitoare pe zapadă, asta dacă nu iți dorești o posibilă căzătură. Optează pentru ghetele cu talpă ortopedică, pantofii sport si bocancii metalizați, astfel încălțămintea ta nu va fi una banală. Pentru un plus de strălucire alege cele mai noi modele ale sezonului: incăltămintea din paiete cu două fețe, practic poți avea două perechi diferite in același timp, cu o simplă atingere din negre devin aurii sau chiar albe. Le poți găsi la Exclusives.ro.

Ce purtam in plina iarna13

Ce purtam in plina iarna5Ce purtam in plina iarna14

Mai multe detalii despre ținute poți găsi și pe blogul meu personal, www.xcentrica.ro  dar și pe instagram și facebook sub numele de XcentricabyDeeaCodrea.

Sper să ai un 2016 fabulos, plin de zâmbete, oameni frumoși si multă inspirație!

Nu uita: ” Belive and you WILL “

Ne auzim curând, X…

Andreea Codrea
codrea.andreea@yahoo.com