Zendaya s-a machiat și coafat singură pentru o apariție pe covorul roșu

Zendaya s-a machiat și coafat singură pentru o apariție pe covorul roșu

Ne-a luat total prin surprindere vestea că Zendaya și-a făcut singură beauty look-ul pentru o apariție pe covorul roșu. Asta pentru că arăta ca și cum ar fi trecut prin mâinile unei echipe de profesioniști. Se pare că actrița este foarte talentată și în ale machiajului, și în ale coafurii.

Pentru apariția pe covorul roșu la GQ Men of The Year Awards, Zendaya s-a machiat și coafat singură. Rezultatul a fost unul spectaculos, mai ales după ce am aflat că look-ul ei nu a fost opera unora dintre cei mai cunoscuți make-up artiști sau hairstiliști.

 Zendaya s-a machiat și coafat singură și a arătat superb!

Mândră de rezultat, actrița și-a făcut câteva fotografii înainte să își facă apariția la eveniment, arătându-le fanilor un sneak peek al look-ului purtat de ea pe covorul roșu.

Tot pe Instagram, Zendaya a dezvăluit că s-a machiat și coafat singură. „Fun fact: mi-am făcut singură machiajul și coafura în seara asta, de asta am și lipgloss-ul încă în mână”, a scris actrița, în descrierea imaginilor.

Apariția pe covorul roșu la Londra a fost una cu totul deosebită. Zendaya a reușit un machiaj smokey eyes în nuanțe purpurii care a arătat minunat în combinație cu rochia purtată. Cât despre coafură, actrița și-a făcut singură un wet look demn de un profesionist în domeniu, care i-a completat cu eleganță look-ul sofisticat.

Zendaya s-a machiat și coafat singură și a strălucit pe covorul roșu

Zendaya s-a machiat și coafat singură și a strălucit pe covorul roșu

Ne-a luat complet prin surprindere vestea că Zendaya s-a machiat și coafat singură pentru acest eveniment, la fel și pe fanii săi. Este o actriță și cântăreață talentată, un fashion designer creativ, iar recent ne-a demonstrat că poate adăuga pe lista de îndemânări și machiajul sau coafura. Suntem complet de acord cu o urmăritoare de pe Instagram care i-a spus „ești cu adevărat o zeiță”.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com