Zayn s-a vopsit blond platinat (și probabil are legătură cu despărțirea de Gigi)

Zayn s-a vopsit blond platinat (și probabil are legătură cu despărțirea de Gigi)

După despărțirea de Gigi Hadid, Zayn s-a vopsit blond platinat. Cel mai probabil, schimbarea radicală de look are legătură cu sfârșitul relației cu frumosul fotomodel. În orice caz, noua culoare de păr a atras cu siguranță atenția, însă nu a fost deloc surprinzătoare, Zayn fiind un adevărat cameleon când vine vorba de părul său. 

Zayn s-a vopsit blond platinat, și a arătat fanilor noul său look prin mai multe selfie-uri publicate pe profilul său oficial de Instagram. Cântărețul a făcut această schimbare la scurt timp după anunțul despărțirii de Gigi Hadid, demonstrând că nu doar noi, femeile, recurgem la aceste schimbări pentru a ne vindeca după o suferință emoțională.

Zayn s-a vopsit blond platinat

O postare distribuită de Zayn Malik (@zayn) pe

Cel mai recent selfie publicat pe Instagram, în care Zayn își arată noua culoare de păr, a strâns aproape un milion de aprecieri din partea fanilor. Acesta este un semn clar că schimbarea sa de look a fost bine primită.

O postare distribuită de Zayn Malik (@zayn) pe


Totuși, în imaginile postate pe Instagram, Zayn apare doar cu părul de pe cap vopsit blond. Potrivit VOGUE, acesta a fost surprins de paparazzi în Miami, iar inclusiv barba sa a fost decolorată.

Pe noi nu ne surprinde deloc faptul că Zayn s-a vopsit blond platinat atât pe cap, cât și pe barbă. Schimbarea era de așteptat, în contextul în care el și Gigi Hadid erau considerați cel mai adorabil cuplu de pe Instagram. Nu este greu de intuit faptul că despărțirea a fost dureroasă pentru amândooi.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com