vopseaua de păr care își schimbă culoarea

Vopseaua de păr care își schimbă culoarea: invenția care revoluționează colorarea părului

Îți place să îți schimbi des culoarea părului? Nu va mai trebui să îți deteriorezi părul ca înainte: s-a lansat vopseaua de păr care își schimbă culoarea.

Industria de beauty vine tot timpul cu noutăți care ne lasă mute de uimire, iar ultima sa născocire nu face excepție. Este vorba despre vopseaua care își schimbă culoarea în funcție de temperatura din jurul său. Cu toate că am văzut o mulțime de trenduri în materie de colorare a părului, această vopsea este probabil cel mai cool lucru pe care l-am descoperit în ultimul timp.

Responsabilă pentru această născocire este o firmă din Marea Britanie care se numește Unseen, un nume cât se poate de potrivit ținând cont și de invenția lor, într-adevăr nemaivăzută până acum. Vopseaua de păr care își schimbă culoarea în funcție de temperatura din jur funcționează pe baza unei cerneli termocromice, aceeași folosită și la cănile care își schimbă culoarea în funcție de temperatura lichidului turnat în ele.

Varietatea de culori este cât se poate de bogată și ai de ales din mai multe variante de culori: culoarea poate oscila de la negru la roșu, de la alb la negru, de la gri la albastru, de la albastru la alb sau de la alb la galben. Nu toate culorile se schimbă la aceeași temperatură: părul își modifică culoarea de la albastru la alb la 15 grade Celsius, în timp ce de la roșu la negru este nevoie de 31 de grade Celsius.

https://www.instagram.com/p/BQvxcgKApRv/?taken-by=theunseenalchemist

Deocamdată vopseaua este doar temporară, și este eliminată după câteva spălări, însă se ia în considerare trecerea la o variantă permanentă și chiar la culori holografice. Suntem nerăbdătoare!

Foto: Instagram @theunseenalchemist, Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro