Un video cu Meghan Markle făcându-și machiajul în Uber a fost republicat și trebuie să-l vezi

Un video cu Meghan Markle făcându-și machiajul în Uber a fost republicat și trebuie să-l vezi

Toți ochii pe Meghan Markle! Asta se întâmplă în ultimele săptămâni înainte de nunta actriței cu Prințul Harry. Pregătirile pentru grandiosul eveniment sunt în toi, așa că aparițiile publice ale cuplului s-au diminuat considerabil. Tocmai de aceea, un video republicat cu Meghan Markle în timp ce își face machiajul într-un Uber a făcut deliciul fanilor.

Când Meghan Markle împărtășește trucurile ei de beauty, luăm notițe! Recent, cosmeticiana ei a dezvăluit o rutină completă de skincare pe care o recomandă tuturor. Iar la capitolul machiaj, este suficient să urmărești acest video republicat cu Meghan Markle făcându-și machiajul într-un Uber pentru a înțelege care sunt preferințele ei.

Meghan Markle se machiază într-un Uber

Viitoarea Prințesă Meghan Markle a trebuit să renunțe la viața de Hollywood și la stilul obișnuit al aparițiilor sale publice, și să adopte un nou stil de viață demn de un membru al familiei regale. Deși Meghan mai încarcă protocolul din când în când, actrița a făcut eforturi pentru a se conforma anumitor standarde, și chiar și-a șters conturile de pe social media. De aceea, fanii au fost extaziați să vadă că a fost republicat un video din trecut cu Meghan Markle făcându-și machiajul într-un Uber, astfel de apariții nefiind caracteristice actualului ei stil de viață.

Imaginea ei făcându-și machiajul pe bancheta din spate a unei curse Uber este una cu care multe dintre noi putem rezona, tocmai de aceea acest video a avut un succes atât de mare. Imaginile au fost surprinse în cadrul unei campanii de promovare atât a brandului Bobbi Brown, cât și a serviciului Uber, prin care cele două părți ofereau clienților din New York și Los Angeles un retuș gratuit al machiajului în timpul cursei.

În video, Meghan Markle urmează sfaturile makeup artistei Bobbi Brown însăși, în timp ce se află într-o cursă spre o întâlnire cu producătorii serialului Suits. Între timp, actrița a renunțat la rolul din Suits, pentru că urmează să își ia noi angajamente ce vin odată cu integrarea în Familia Regală Britanică.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com