Victoria Beckham lansează o linie de produse de skincare

Victoria Beckham lansează o linie de produse de skincare

Victoria Beckham este deja cunoscută ca pop star și designer de modă vestimentară, iar dacă îi mai lipsea ceva din CV, nu mai este cazul. Vedeta vrea să facă furori și în industria de beauty, așa că a anunțat că va lansa curând o linie de produse de skincare.

Dacă David Beckham și-a lansat deja de mult propria linie de beauty, acum a venit și rândul Victoriei Beckham să își asume rolul de „beauty-guru”, cu o linie de produse de skincare. Iar vedeta nu se va limita la îngrijirea pielii, ci lucrează și pentru produse din zona de fragrance, iar noi abia așteptăm să adulmecăm noul ei parfum.

Victoria Beckham va avea propria linie de produse de skincare și fragrance

Marele anunț a fost făcut în timpul unui live pe Facebook, potrivit GLAMOUR UK. Victoria a spus: „Mi-a plăcut să lucrez cu Estee Lauder. A fost un succes uriaș. A fost despre mine, dezvoltând ceea ce voiam să am în geanta mea de machiaj”. Victoria a făcut referire la linia de produse de make-up pe care le-a lansat deja, în colaborare cu Estee Lauder. Acum, atenția ei s-a mutat pe îngrijirea tenului.

„Îmi dezvolt propria linie de îngrijire a tenului și parfumuri acum. Fac ceea ce vreau în viață. Este ca și cum umplu un gol”, a spus apoi Victoria Beckham. Iar produsele pe care urmează să le lanseze promit să fie de o calitate înaltă, pentru că, așa cum a explicat, Victoria lucrează cu cei mai buni specialiști pentru a le crea. „Mă distrez cu produsele de skincare, va fi foarte științific. Lucrez cu cei mai buni. Chiar vreau să învăț, vreau să mă educ și să învăț cât de mult pot”, a mai spus ea.

Victoria Beckham va avea o linie de skincare și fragrance, și nu avem nicio îndoială că se va bucura de un real succes. La 43 de ani, vedeta pare că ar fi descoperit elixirul tinereții (iată aici 5 trucuri la care apelează pentru a se menține tânără).

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com