Victoria Beckham își lansează propriul canal de Youtube

Victoria Beckham își lansează propriul canal de Youtube

De la Spice Girl, la femeie de afaceri, creatoare de modă și, mai nou, beauty vlogger – Victoria Beckham le face pe toate. Vedeta a anunțat că își lansează propriul canal de YouTube și ne promite o mulțime de tutoriale de machiaj.

Profilul de Instagram al Victoriei Beckham este o adevărată inspirație, mai ales la capitolul fashion. Însă vedeta vrea să se extindă și în zona de beauty, așa că își lansează propriul canal de YouTube. Iată ce fel de content va crea Victoria Beckham în calitate de vlogger.

Victoria Beckham își lansează propriul canal de Youtube

Într-un videoclip filmat alături de Derek Blasberg, noul fashion și beauty director You Tube, Victoria Beckham anunță că își lansează propriul vlog.

„Astăzi am vești speciale pentru voi. Îmi voi lansa propriul canal de YouTube, cu tutoriale de beauty, trucuri de styling și o mulțime de lucruri specifice mie. Țineți aproape!”, a scris Victoria, în descrierea clipului.

În varianta extinsă a videoclipului, pe care Victoria Beckham a postat-o deja pe canalul ei de YouTube, vedeta explică mai pe larg ce va conține acest vlog. „Îmi voi lansa propriul canal de YouTube, care va fi plin de tutoriale de machiaj, tutoriale de styling și o mulțime de lucruri specifice mie”, spune ea, după care se întoarce spre Blasberg glumind: „Și, aparent, vei apărea tu dezbrăcat. Adică, doar spun. Aparent, oamenii își doresc asta. Este ceea ce își doresc, ceea ce își doresc cu adevărat”.

Victoria și-a îndemnat fanii să se aboneze la canalul ei și se pare că aceștia nu au ezitat. Canalul a strâns deja peste 22000 de abonați și este în continuă creștere. Fanii nerăbdători pot descoperi acolo câteva tutoriale vechi de beauty uploadate în urmă cu un an, cu care se pot delecta până când Victoria va lansa noua serie de vloguri.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com