5 ustensile de styling pe care să le iei în (mini)vacanță, pentru ca părul tău să arate mereu fabulos

5 ustensile de styling pe care să le iei în (mini)vacanță, pentru ca părul tău să arate mereu fabulos

Cea mai grea parte atunci când ne pregătim să plecăm într-o (mini)vacanță? Cu siguranță trebuie să fie împachetatul! Nu vrem să uităm ceva esențial acasă și zilele noastre libere să fie distruse pentru că am lăsat fix acel obiect care ne trebuia mai mult. Ca o adevărată pasionată de beauty, întotdeauna fac loc printre haine unor produse și ustensile pe care trebuie neapărat să le am la mine pentru a arăta întotdeauna fabulos. Ți-am pregătit și ție câteva sugestii care îți vor fi de ajutor.

Atunci când ești în (mini)vacanță, rutina ta de înfrumusețare suferă câteva mici modificări. Nu mai ai la îndemână chiar toată trusa de make-up și tot arsenalul de produse și ustensile pentru păr. Trebuie să te descurci cu ceea ce ai, deci ce rămâne de făcut este să îți împachetezi favoritele – acele obiecte salvatoare care se potrivesc în orice situație. Am alcătuit o listă cu 5 ustensile de styling pe care să le iei în minivacanță, pentru ca părul tău să arate fabulos, indiferent de ocazie.

5 ustensile de styling pe care să le iei în (mini)vacanță

Dacă părul tău se usucă frumos de la sine, ești o norocoasă! Însă dacă structura firului este încăpățânată și trebuie neapărat să apelezi la căldură pentru a-l aranja așa cum îți dorești, ai nevoie de ustensilele potrivite. Placa de păr, ondulatorul, fhonul și peria nu îți lipsesc niciodată din rutina de îngrijire și aranjare a părului? Atunci ele nu trebuie să lipsească nici din bagajul tău de vacanță. Trebuie doar să prioritizezi în funcție de look-urile pe care vrei să le porți și de acțiunea fiecărui aparat de styling.

De exemplu, dacă mergi la mare, cel mai probabil îți vei dori să obții acele beach waves mereu în tendințele estivale. Atunci ia cu tine un ondulator, ori o placă de păr multifuncțională. Dacă look-ul tău obișnuit implică coafarea părului cu peria, atunci ia-ți la tine o perie rotativă, ori un fhon și o perie normală. Tu știi cel mai bine care sunt nevoile și dorințele tale în materie de hairstyling. Noi doar am selectat câteva ustensile de styling pe care le poți lua în minivacanță, tu alegi câștigătoarele! Descoperă recomandările noastre în galeria foto de mai sus!

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com