noua paletă naked de la urban decay

Urban Decay a lansat o nouă paletă Naked (și ne-am îndrăgostit din prima clipă)

Internetul a luat-o razna de când au apărut primele fotografii cu cea mai nouă paletă Naked de la Urban Decay: Naked Heat. Acum este disponibilă și în România și avem toate motivele să fim entuziasmate: noua paletă Naked este absolut minunată!

Nu există pasionată de make-up care să nu cunoască paletele Naked de la Urban Decay. Inevitabil îți apar în cale în căutarea ta după produsele de make-up perfecte și nu ai cum să nu te îndrăgostești de ele. Nu este de mirare că sunt printre cele mai iubite și cumpărate produse de make-up: nuanțele nude, neutre sunt pe placul tuturor și, în plus, cine ar putea rezista acelui ambalaj atât de elegant (suspinăm o clipă când ne gândim la prima paletă Naked în ambalaj de catifea maro).

Nu ne venea să credem că au trecut aproape doi ani de când Urban Decay nu a mai lansat o paletă Naked, dar se pare că așteptarea a meritat din plin. Cea de-a cincea ediție a paletei Naked numește Naked Heat și nu ne-a dezamăgit deloc: ne-am îndrăgostit la prima vedere.

Co-fondatorul Urban Decay, Wende Zomnir, a declarat pentru publicația Allure că ideea acestei noi palete a plecat de la o nuanță de fard individual numită Riff pe care a iubit-o încă de când a lansat-o. De atunci a tot scos nuanțe cărămizii, arămii și roșiatice, așa că s-a gândit cum ar putea să integreze genul acesta de nuanțe, care au devenit o nouă generație de nude-uri, într-o paletă Naked. Așa s-a născut paleta Naked Heat, această minunăție cu nuanțe foarte versatile și pe care de-abia așteptăm să le testăm.

Paleta Naked Heat de la Urban Decay a ajuns și în magazinele Sephora din România, așa că știm care va fi următoarea noastră achiziție. Niciodată nu poți avea prea multe nuanțe neutre!

Foto: Instagram @urbandecaycosmetics

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro