Un nou hashtag este trending pe Instagram în luna martie și este o inspirație pentru noi toate

Un nou hashtag este trending pe Instagram în luna martie și este o inspirație pentru noi toate

V-am mai spus că unele dintre cele mai importante trenduri de beauty se nasc pe Instagram? Așa este și cu mișcările inspiraționale, menite să ne facă să ne simțim bine în propria noastră piele. Acum, un nou hashtag este trending pe Instagram, și este un reminder că trebuie să începem să ne acceptăm așa cum suntem.

De data asta, nu vorbim nici de sprâncene sub formă de coadă de pește, nici de acest trend neașteptat de beauty care a luat Instagramul cu asalt. De data aceasta, este vorba despre o mișcare de acceptare a propriei persoane, care a început să capete popularitate pe Instagram, lucru care nu poate decât să ne bucure.

Hashtagul #nomakeupmarch este trending pe Instagram

Hashtagul #nomakeupmarch este trending pe Instagram. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că, în luna martie, utilizatoarele platformei sociale vor posta selfie-uri în care nu poartă deloc machiaj. De ce avem nevoie de această mișcare în online? Pentru că, uneori, uităm că fotomodelele pe care le vedem în reclamele de beauty nu arată în realitate așa. Pentru că avem impresia că este ceva în neregulă cu tenul nostru, ori că suntem urâte, doar pentru că nu suntem perfecte. Hashtagul #nomakeupmarch îți arată că suntem cu toatele frumoase, așa cum suntem, și că trebuie să învățăm să ne simțim bine în pielea noastră.

În galeria foto de mai sus, am strâns câteva imagini postate de utilizatoarele care s-au alăturat mișcării. Descoperă-le pe toate, lasă-te inspirată, și postează și tu un selfie cu hashtagul #nomakeupmarch!

Foto: Hepta/Instagram

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com