Un mini „Beauty Fridge” este cel mai nou must-have pentru pasionatele de skincare

Un mini „Beauty Fridge” este cel mai nou must-have pentru pasionatele de skincare

Un mini „Beauty Fridge” este cel mai nou must-have pentru pasionatele de skincare, nu doar pentru că arată fabulos, ci și pentru că vine cu o serie de beneficii neașteptate. Iată tot ce trebuie să știi despre acesta.

Dacă întotdeauna ai avut o pasiune pentru îngrijirea pielii și îți place să îți etalezi cele mai îndrăgite produse, ai ajuns la articolul potrivit. Mini-frigiderul pentru produse de beauty este o invenție la care nu ne așteptam, însă pe care o apreciem și ne-o dorim. Iată de ce orice skincare fanatic trebuie să aibă un mini „Beauty Fridge”.

Un mini „Beauty Fridge” este cel mai nou must-have pentru pasionatele de skincare

Nimic nu te mai oprește să îți etalezi colecția de produse-cult de îngrijire a pielii atunci când ai un mini „Beauty Fridge”. Este cel mai nou… să îl numim device pe care pasionatele de skincare și-l doresc. De ce?

În primul rând, trebuie neapărat să menționăm cât este de adorabil. Mini frigiderul de beauty vine în nuanțe de roz millennial și alte culori pastelate, așa că este imposibil să nu găsești unul pe placul tău. În plus, include-l în selfie-urile tale de pe Instagram și vei arăta ca o adevărată cunoscătoare a produselor de îngrijire a pielii, mai ales dacă îi umpli rafturile cu cele mai îndrăgite must-have-uri.

https://www.instagram.com/p/Bng7i8OhKpB/?utm_source=ig_embed

Nu în ultimul rând, vine cu o serie de beneficii la care nu ne-am fi așteptat. „Cremele de ochi sunt minunate când stau la frigider – răcoarea ajută la vasoconstricția zonei, așa că diminuează aspectul pungilor”, explică dermatologul newyorkez Dhaval Bhanusali, potrivit New Beauty. Bhanusali spune că poți profita de beneficiile depozitării produselor în frigider mai ales dacă ai pielea uscată sau iritată. Mai mult decât atât, produsele destinate reducerii inflamațiilor sunt mai eficiente dacă sunt ținute la rece.

https://www.instagram.com/p/BmpXG9jFVpz/?utm_source=ig_embed

Ce mai poți pune în mini frigiderul de beauty? Măști de față, tratamente anti-acneice și tot ce îți dorești să fie răcoros atunci când îl aplici pe piele. Pe noi ne-a convins acest device, și cel mai probabil va ajunge pe lista cu dorințe de Crăciun.

Foto: Instagram @theglossarray

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com