Demachiant sub formă de stick

Un demachiant sub formă de stick?! Uite cum funcționează!

Deși formula lor s-a îmbunătățit considerabil, produsele de demachiere sunt în mare parte aceleași pe care le știam și acum 10 ani. Nu și pentru Urban Decay: ei au lansat un demachiant sub formă de stick și nu m-am putut abține să nu îl testez. Uite ce impresie mi-a lăsat!

Întotdeauna am asociat brandul Urban Decay cu un aer nou, fresh și destul de edgy. Toate acestea se confirmă când vine vorba de produsele lor de machiaj și mai ales de ambalajele cu un design super cool. Tocmai pentru că știu că are această înclinație spre inovație, am fost foarte curioasă să descopăr colecția lor de skincare atunci când am auzit de lansare.

Așa cum mă așteptam, am descoperit printre produse și câteva care m-au intrigat și la a căror formulă nici nu m-aș fi gândit până atunci. Este vorba despre demachiantul sub formă de stick Meltdown. Am încercat creme demachiante, lapte, uleiuri, loțiuni bifazice, ape micelare, însă nu m-aș fi gândit niciodată că un stick demachiant ar putea fi o idee bună. Cum a ajuns pe mâna mea m-am grăbit să îl testez, iar acum îți împărtășesc opinia despre el.

 

Ce promite demachiantul stick Meltdown de la Urban Decay?

„Cu o formulă creată special pentru a îndepărta chiar și cel mai incăpățânat machiaj rezistent la apă, Cleansing Oil Stick este pe cât de puternic, pe atât de delicat! Non-iritant și îmbogățit cu ingrediente hrănitoare, lasă pielea curată, proaspătă și fără nicio urmă de machiaj! În plus, Meltdown hidratează fără să lase reziduuri grase pe piele. 

Formula tri-fazică, pe bază de ulei se transformă din balsam în ulei lichid și ulterior în spumă fină, dizolvând delicat chiar și machiajul rezistent. Formatul stick este ultra portabil și poate fi luat cu ușurință în vacanță. Formula este îmbogățită cu extract de rădăcină de turmeric, ulei de seminăe de floarea soarelui și vitamina E.”

Ce face de fapt

Formula solidă mi-a părut destul de intimidantă la început și recunosc că nu știam dacă fac corect procesul de demachiere (am descoperit ulterior că procedam corect). Mi-am trecut stick-ul peste toată fața de mai multe ori, inclusiv peste pleoape, buze și sprâncene, după care am început să frec bine fața. La început degetele alunecau destul de greu, însă odată ce formula s-a încălzit la contactul cu pielea a devenit uleioasă și machiajul s-a dizolvat mai ușor.

Problema a intervenit la machiajul ochilor. După ce am frecat cât de delicat am putut pleoapele și genele pentru a îndepărat eyelinerul și mascara, în momentul clătirii o bună parte din machiaj mi-a ajuns în ochi și mi-a provocat usturimi.

Făcând excepție de această parte (eu m-am convins că cel mai confortabil și sigur este ca zona sensibilă a ochilor trebuie demachiată cu dischete și nu cu soluții ce necesită clătire), stick-ul demachiant Meltdown chiar și-a făcut treaba. După ce am clătit bine de tot fața, am șters-o cu dischete demachiante și acestea au rămas într-adevăr curate.

Însă ce mi-a plăcut cel mai mult la acest demachiant inovator este senzația pe care o lasă pe piele. Își respectă 100% promisiunea din descrierea sa oficială: „Meltdown hidratează fără să lase reziduuri grase pe piele.” Pielea rămâne foarte catifelată și se simte într-adevăr hidratată (asta nu înseamnă că nu trebuie să continui rutina de îngrijire ca de obicei, cu loțiune tonică și produse hidratante).

Din aceeași gamă de demachiante revoluționare mai fac parte și spray-ul care dizolvă machiajul și un demachiant stick special pentru rujurile foarte rezistente.

 

Hopefully your only Monday Meltdown. #UDMeltdown #UrbanDecay

O postare distribuită de Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) pe

Ce spui, te-ar tenta să încerci un demachiant atât de diferit?

Foto: Instagram @

 

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro