Daniel Kaluuya a purtat machiaj Fenty Beauty pe covorul roșu la Premiile Oscar

Un bărbat nominalizat la Oscaruri a purtat machiaj Fenty Beauty pe covorul roșu

Un actor (bărbat) nominalizat la Premiile Oscar 2018 a purtat machiaj Fenty Beauty pe covorul roșu. Ne-am fi așteptat la multe vedete să folosească produsele de machiaj ale brandului Rihannei la selectul eveniment, însă Daniel Kaluuya ne-a luat complet prin surprindere.

Daniel Kaluuya a jucat în filmul „Black Panther” și a fost nominalizat la Premiile Oscar 2018 pentru Cel mai bun actor în rol princpal pentru rolul din filmul „Get Out”. Îl cunoaștem și îl iubim cu toatele, iar acum avem un motiv în plus pentru a-l aprecia. Actorul a purtat fondul de ten Fenty Beauty pe covorul roșu de la Oscaruri.

Daniel Kaluuya a purtat fondul de ten Fenty Beauty la Premiile Oscar

Cum am aflat? Chiar din postarea făcută pe pagina oficială a brandului de pe Twitter. „Gata de Oscaruri cu Daniel Kaluuya”, au scris reprezentanții paginii. Și pe Instagram, cei de la Fenty Beauty s-au lăudat cu look-ul actorului. „Cine spune că bărbații nu poartă machiaj Fenty Beauty?”, au scris pe Instagram.

Reacția fanilor a fost imediată și surprinzător de pozitivă. „El este regele Fenty Beauty, omg”, „Cum? M-a uimit profund, credeam că pur și simplu bea multă apă și își mănâncă legumele”, au scris utilizatorii de pe Twitter. Se pare că Daniel Kaluuya a avut un mare succes pe rețelele sociale, după ce s-a aflat că a fost machiat pe covorul roșu. Chiar așa, cine spune că bărbații nu pot purta machiaj? Nimeni nu este scutit de blitzurile aparatelor foto pe covorul roșu, așa că oricine vrea să arate perfect la camere, ar face bine să investească într-un fond de ten cu adevărat bun.

În orice caz, nu este de mirare că produsele Fenty Beauty sunt apreciate chiar și de bărbați. În fond, brandul a fost numit „Invenția anului 2017” de revista Time. Rihanna se bucură de un succes real datorită produselor sale cosmetice, care sunt pe cale să depășească în vânzări brandul lui Kylie Jenner.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com