Un bărbat a încercat să-i cumpere soției lui un iluminator Fenty și este cel mai amuzant lucru

Un bărbat a încercat să-i cumpere soției lui un iluminator Fenty și este cel mai amuzant lucru

Lumea produselor cosmetice nu este ușor de descifrat pentru oricine. Multe lucruri pot părea ceea ce nu sunt, iar asta ne-a demonstrat-o un bărbat iubitor care a vrut să-i facă un cadou frumos soției sale. Acesta a încercat să îi cumpere un iluminator marca Fenty Beauty, însă cum socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg… a sfârșit cumpărând altceva.

Utilizatoarea de Facebook Charlema Webb și-a amuzat copios prietenii de pe rețeaua socială când le-a arătat ce i-a cumpărat soțul ei pentru aniversarea lor de o lună.

So my wonderful new husband Vincent Webb asked what I wanted for our 1 month wedding anniversary. I told him I wanted a…

Posted by Charlema Webb on Thursday, 17 May 2018

„Minunatul meu nou soț Vincent Webb m-a întrebat ce vreau să primesc de aniversarea noastră de o lună de la nuntă. I-am spus că vreau un iluminator și o pensulă pentru el. I-am spus că prefer Fenty, dar că sunt deschisă la orice altceva.

Vince îmi spune apoi: „Of, după ce am mers la câteva magazine nu am reușit să găsesc Fenty, dar ți-am luat sharpie pentru că sunt cele mai bune markere evidențiatoare (highlightere) și sunt relativ recente. Mulțumesc pentru cadou iubitule dar… Nu cred că am râs atât de tare vreodată în viața mea”, a relatat Charlema Webb.

Confuzia este ușor de făcut, mai ales dacă ești un vorbitor nativ de limbă engleză. La fel ca în cazul limbii române, există anumite cuvinte care pot avea mai multe înțelesuri. În cazul acesta, în engleză highlighter poate însemna atât iluminator, cât și marker evidențiator. La fel, și brush poate însemna și perie de păr și pensulă.

Postarea făcută de Charlema Webb pe Facebook a devenit în scurt timp virală, având până la 39,795 de distribuiri și peste 108,000 de like-uri. Pe noi ne-a amuzat teribil povestea acestui bărbat care a vrut să-i cumpere soției sale un iluminator Fenty Beauty dar s-a întors de la magazin cu markere neon.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com