Tunsori toamna 2017: 7 tunsori pe care să le încerci în această toamnă

Tendințele de hairstyling pentru toamna 2017 s-au scris deja: știm ce culori de păr se poartă, însă acum a venit momentul să îți spunem și ce tunsori vor fi la modă în această toamnă. Ești gata pentru o schimbare de look?

Nu este niciun moment mai potrivit pentru a încerca un nou look decât toamna. Nu este atât de cald încât să simți nevoia să-ți ții mereu părul prins într-o coadă, dar nici foarte frig încât să îți dorești un păr cât mai lung care să îți acopere urechile. Ce înțelegem din asta? Că putem încerca absolut orice tunsoare ne place!

Totuși, dacă îți place să ții cont de tendințe, te afli în locul potrivit. Am urmărit toate look-urile din prezentările toamnă-iarnă 2017-2018, am făcut o selecție a look-urilor preferate de majoritatea designerilor și îți dezvăluim cele mai în vogă tunsori ale momentului.

Ce tunsori se poartă în toamna 2017

Bretonul drept

De la stânga la dreapta: Akris, Haider Ackermann, Christian Dior, Emporio Armani

Nu credem că bretonul pe toată fruntea se va demoda vreodată, însă în această toamnă este mai prezent ca niciodată. L-am văzut în atâtea prezentări, în diverse interpretări și de-abia așteptăm să îl încercăm. Totuși, înainte să iei decizia unui breton, răspunde-ți la aceste întrebări pentru a vedea dacă ești pregătită pentru o astfel de tunsoare.

Părul lung

De la stânga la dreapta: Phillip Lim, Isabel Marant, Christian Dior, Julien MacDonald

Lungimea părului până la nivelul bustului a fost cea mai întâlnită pe podiumurile prezentărilor pentru toamna 2017. Este o lungime la granița dintre părul lung și cel mediu, extrem de confortabilă și de ușor de purtat.

Tunsoarea bob

De la stânga la dreapta: Phillip Lim, Fendi, Philoshophy by Lorenzo Serafini, Nina Ricci

Tunsoarea bob nu dispare nicăieri nici în acest sezon. Mai scurtă sau mai lungă, cu breton sau fără, pe păr drept sau creț, toate variantele sale rămân în tendințe.

Tunsorile scurte

De la stânga la dreapta: Moncler Gammer Rouge, Oscar de la Renta, Mugler, Oscar de la Renta.

Pentru persoanele curajoase, rămân încă la modă tunsorile scurte. Pixie, periuță sau tunsori asimetrice, alegerea ține doar de curajul tău.

Însă cum cea mai bună inspirație vine adesea de la celebrități, am adunat în galeria foto cele mai cool tunsori ale lor, pe care le vom vedea peste tot în această toamnă. Inspiră-te de la ele pentru o variantă mai purtabilă a trendurilor enunțate mai sus!

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro