Tunsori la modă în 2018

Tunsori la modă în 2018: care este tunsoarea care va domina acest an

Pentru că la fiecare început de an nou vrem să ne punem la curent cu noile tendințe, îți prezentăm astăzi principalele tunsori care vor fi la modă în 2018!

Ca niște adevărate pasionate de beauty, la fiecare început de an (cele mai conștiincioase dintre noi chiar cu mai mult timp înainte) începem căutările și cercetarea pentru ne pune la punct cu toate trendurile pe care noul an le va aduce în materie de frumusețe. Ne-am pus deja la curent cu tendințele de machiaj pentru sezonul primăvară-vară 2018, iar acum a venit momentul să ne preocupăm și de noutățile legate de coafură.

Dacă pentru tine sintagma „New Year, new me” înseamnă un nou look la fiecare început de an, cu siguranță vrei să știi ce tunsori se vor purta în 2018 pentru a te inspira din tendințe. Ești în locul potrivit: am cercetat tendințele de pe podiumuri și ne-am consultat cu hairstiliștii și suntem pregătite să îți spunem ce tunsori vor fi la modă în 2018!

Bretonul, tunsoarea care va domina anul 2018

Tunsori la modă în 2018, bretonul

Bretonul, printre tunsorile la modă din 2018

Foarte lung, voluminos, filat la vârfuri sau tip draperie – bretonul și-a impus deja supremația în rândul tunsorilor la modă în 2018. Pe podiumuri, în look-urile celebrităților, în căutările de pe Pinteres sau pe Instagram, bretonul este peste tot.

“Anul acest este foarte în vogă bretonul. Mai multe academii internaționale de top promovează acest look, atât pentru femei, cât și pentru bărbați”, dezvăluie Bogdan Mirică, hairstylist Londa Professional. „Întotdeauna vor fi mai multe stiluri în tendințe și propuneri pentru fiecare lungime de păr. Trăsătura caracteristică a skachatkazino tuturor coafurilor pentru anul 2018? Părul este mult mai organic, cu mult mai multă mișcare, mai messy, mult mai purtabil”, completează el.

Tunsori păr lung, la modă în 2018

Tunsori la modă în 2018

Tunsori păr lung, la modă în 2018

Preferința pentru părul foarte lung a început deja să se manifeste din 2017, când tot mai multe vedete l-au abordat și a devenit din ce în ce mai prezent și pe podiumuri. În 2018 rămâne prezent, iar tunsorile pentru părul lung vor fi caracterizate de lejeritate, naturalețe și dinamism. Pentru a obține aceste efecte, cele mai recomandate sunt tunsorile în scări, care permit părului să se miște în voie și care oferă individualitate look-ului în funcție de textura părului.

Tunsori păr mediu, la modă în 2018

Tunsori păr mediu, la modă în 2018

Tunsori păr mediu, la modă în 2018

Așa cum probabil bănuiești, tunsoarea lob rămâne în vogă și în 2018. Tunsă drept sau filată la vârfuri, acest look este extrem de versatil și are un aer modern. Combină tunsoarea lob și cu un breton XXL și astfel bifezi două tunsori foarte în vogă, care merg de minune împreună.

Tunsori păr scurt, la modă în 2018

Tunsori păr scurt, la modă în 2018Tunsori păr scurt, la modă în 2018

Tunsori păr scurt, la modă în 2018

Dacă ești adepta părului scurt, trebuie să știi că tunsoarea pixie și bobul scurt rămân în continuare în tendințe. Cu breton sau fără, cu părul mai lung sau mai scurt, tunsoarea pixie va scoate întotdeauna în evidență cele mai feminine trăsături. În 2018 se poartă bobul tuns drept la vârfuri, iar ultima tunsoare a lui Beyonce este cea mai bună sursă de inspirație.

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro