Trucul surprinzător folosit de Jennifer Lawrence pe vremea când nu putea folosi eyeliner

Trucul surprinzător folosit de Jennifer Lawrence pe vremea când nu putea folosi eyeliner

Jennifer Lawrence a vorbit despre perioada copilăriei ei și despre modul ei de abordare a machiajului în acea perioadă. Pentru că era în școala generală, regulile erau stricte: nu avea voie să aplice eyeliner. Totuși, Jennifer Lawrence avea un truc surprinzător pentru a-și contura ochii pe ascuns (nu am făcut cu toatele la fel?).

Acum nu este o împătimită a machiajului strident, însă pe când era copil, Jennifer Lawrence adora să experimenteze cu produsele colorate. A povestit mai multe despre obiceiurile sale de atunci într-un interviu acordat In Style.

Jennifer Lawrence și trucul surprinzător de conturare a ochilor fără eyeliner

Întrebată când a început pentru prima oară să poarte machiaj, Jennifer Lawrence a povestit o întâmplare cu care majoritatea putem rezona. „În școala generală a devenit distractiv să fii, gen, feminină. Îmi făceam look-ul de buze înghețate și aplicam fard de pleoape turquoise siefat. Nu aveam voie să port eyeliner, așa că luam mascara mamei la școală și îmi conturam ochii cu peria, ceea ce arăta minunat. Look-ul ratonului! Îl voi aduce înapoi în tendințe”, a relatat Jennifer.

Și cu părul ei obișnuia să experimenteze mai mult decât acum. „Odată am fost într-o croazieră șil-am tăiat pe tot. Și îmi amintesc că [atunci când m-am întors] am intrat în sala de gimnastică și toată lumea a tăcut pentru că aveam această tunsoare creață afro. A fost cea mai rea tunsoare din viața mea. Dar încă mai trec prin faze când vreau să îmi tund tot părul”, a mai povestit actrița.

Acum, Jennifer a devenit mult mai temperată, cel puțin în materie de beauty. Se lasă pe mâna specialiștilor, care reușesc de fiecare dată să creeze cele mai potrivite look-uri pentru ea. În general, actrița optează pentru frumusețea naturală, fără tușe exagerate de culoare ori de iluminator pe pomeți. Asta pentru că se bazează pe textura perfectă a tenului ei (cu toatele avem de învățat din rutina de skincare a lui Jennifer Lawrence).

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com