Trucul lui Kate Middleton pentru coafuri mereu perfecte

Trucul lui Kate Middleton pentru coafuri mereu perfecte

V-ați întrebat vreodată cum de părul lui Ducesei de Cambridge arată mereu impecabil atunci când este strâns? Am aflat trucul lui Kate Middleton pentru coafuri mereu perfecte, și nu o să vă vină să credeți cât este de simplu.

Am presupus că stilistul care se ocupă de coafura ei aplică foarte multe produse de styling, însă ne-am înșelat! Trucul lui Kate Middleton pentru coafuri perfecte stă într-un accesoriu la care noi nu ne-am fi uitat de două ori dacă l-am fi văzut într-un magazin.

Cei de la Revelist au aflat că Ducesa folosește o plasă de păr pentru a-și ține cocurile în formă perfectă. Șocant, nu? Accesoriul respectiv este, bineînțeles, unul extrem de subtil, pe care nimeni nu l-ar fi observat fără să dea zoom pe fotografiile făcute de la spate. Nici noi aproape că nu l-am văzut, fiindcă se integrează foarte bine cu părul lui Kate.

Trucul lui Kate Middleton pentru coafuri

Trucul lui Kate Middleton pentru coafuri perfecte este o plasă de păr atunci când vorbim despre cocuri, însă Ducesa a fost văzută de multe ori cu părul desprins, arătând la fel de fabulos. Află de aici care este secretul ei pentru un păr plin de volum.

Foto: Hepta/Alpha Press/Northfoto

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com