Trucul genial pe care trebuie să îl încerci când aplici o mască de față

Trucul genial pe care trebuie să îl încerci când aplici o mască de față

Din când în când, seara, când vrei să te relaxezi și să te răsfeți după o zi lungă, aplici o mască de față. Efectele sunt vizibile imediat: fie hidratare intensă, fie curățare profundă, în funcție de produsul pe care l-ai ales. Totuși, dacă ți-am spune că am descoperit un truc genial care sporește eficacitatea oricărei măști de față?

Nu trebuie să subestimezi puterea vindecătoare a unei măști de față. Pe lângă beneficiile uimitoare pe care le aduce tenului, te relaxează și îți oferă o mini-ședință de răsfăț la tine acasă. Dacă adori măștile, data viitoare când aplici una trebuie neapărat să încerci acest truc genial.

Trucul care crește eficacitatea oricărei măști de față

Trucul care crește eficacitatea oricărei măști de față este să aplici produsul cu puțin timp înainte să intri la duș. Aburii care se adună în baie în timp ce faci duș au proprietatea de a deschide porii, astfel că masca ta va putea acțiunea în profunzime asupra tenului. Acest truc funcționează atât cu produsele de hidratare, însă este cel mai indicat pentru cele de purifiere.

Iar dacă vrei să aplici o mască pe față, însă nu aveai în plan să faci un duș, poți apela la metoda rapidă. Încălzește puțină apă într-un vas și procedează ca în cazul unei inhalații. Ai grijă să păstrezi o distanță potrivită față de vas, fiindcă aburii vor fi fierbinți. După ce ai stat câteva minute „la aburit” aplică masca de față conform instrucțiunilor de pe ambalaj. La final, vei observa că rezultatele sunt mult mai vizibile decât de obicei.

Dacă vrei să încerci trucul genial care crește eficacitatea oricărei măști de față, nu uita să parcurgi și acest ghid complet de folosire a măștilor de față și 12 produse potrivite pentru orice tip de ten.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com