Trucul genial folosit de Gigi Hadid pentru a-și contura perfect buzele

Trucul genial folosit de Gigi Hadid pentru a-și contura perfect buzele

Gigi Hadid este cu siguranță în atenția pasionatelor de beauty în acest moment datorită lansării propriei sale colecții de machiaj, în colaborare cu Maybelline NY. Odată cu prezentarea creioanelor de buze din colecție, am aflat și un truc genial de machiaj chiar de la Gigi.

De când a fost anunțată colecția de machiaj lansată de Maybelline NY în colaborare cu Gigi Hadid, suntem non stop cu ochii pe conturile lor de Instagram. Acolo am văzut pentru prima oară paleta multifuncțioanlă Jetsetter, care a deschis seria lansărilor din colecția lui Gigi și care s-a vândut în mai puțin de 2 ore pe site-ul Boots UK. Acum toată colecția a fost dezvăluită și Gigi ne împărtășeșe pe Instagram trucuri de machiaj cu produsele nou lansate.

Pe contul de Instagram Maybelline NY am avut ocazia să vedem întreg look-ul creat pentru Gigi cu produsele din colecția East Coast Glam și ne-am îndrăgostit de machiajul cat-eye. Însă Gigi ne-a oferit acces și la „culisele” acestui look perfect: într-un video postat de ea pe Instagram, ne spune care este rujul nude „suprem” pentru ea, dar ne oferă și un truc pentru a-l aplica foarte ușor.

„Dacă mă cunoști, știi că trebuie să am mereu la mine un ruj nude”, spune ea în video. „Așa că atunci când am făcut colecția Gigi pentru Maybelline, știam că trebuie să fac nuanța perfectă de ruj nude Gigi.” Culoarea pe care a ales-o se numește Taura (după zodia ei) și este o nuanță de maro absolut superbă, cu un subton roz foarte subtil.

 

Înainte de a aplica rujul, ea a estompat culoarea naturală a buzelor cu un concealer, iar acum urmează trucul ei genial. „Cred că alte persoane fac asta invers, dar eu aplic rujul mai întâi, apoi conturul de buze – așa îmi conturez mai ușor buzele fără să fac un contur ciudat.” Așa că aplică rujul pe toată buza, apoi definește marginile cu un creion de buze. Rezultatul este genial și pare mult mai simplu!

Foto: Instagram @maybelline

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro