Trucul genial care te ajută să aplici uniform autobronzantul

Trucul genial care te ajută să aplici uniform autobronzantul

Odată ce temperaturile din termometre trec peste pragul de 15 grade (uneori chiar mai puțin!), scoatem din garderobă fustele și rochiile pe care le-am ținut ascunse toată iarna. Da, a venit momentul să purtăm articolele noastre vestimentare preferate, însă nu fără un ajutor de nădejde: autobronzantul. Așa că acest truc genial care te ajută să aplici uniform autobronzantul a venit chiar la fix!

Este produsul care ne scoate din încurcătură când evităm să facem vizite la solar (dintr-un motiv întemeiat). În plus, pentru persoanele cu tenul foarte deschis la culoare și care suferă de arsuri în loc să se bronzeze atunci când merg la plajă, autobronzantul este un adevărat erou. Totuși, nu este un produs ușor de aplicat și necesită o întreagă rutină pregătitoare. Iată un truc care te va ajuta la aplicarea uniformă a autobronzantului, ca să arăți perfect în ținuta ta de primăvară.

Trucul pentru aplicarea uniformă a autobronzantului

Mai întâi, să vorbim puțin despre rutina pe care trebuie să o respecți înainte să aplici autobronzantul. Pielea trebuie să fie curățată în profunzime și foarte bine exfoliată cu ajutorul unui scrub sau al unei mănuși speciale. Altfel, riști ca produsul să se prindă neuniform pe celulele moarte și să se formeze pete.

Însă, uneori, indiferent cât de bine ai exfoliat înainte pielea, parcă rămân mici puncte albe. Aici intervine trucul pentru aplicarea uniformă a autobronzantului. Elle Ferguson (pe care cu siguranță o cunoști de pe Instagram) a descoperit o soluție pentru a scăpa pentru totdeauna de acele buline. „Înainte să ieși din duș, recomand să dai apa pe rece pentru câteva secunde – porii se închid și, în consecință, vei folosi mai puțin produs”, a explicat ea, conform GLAMOUR UK. Iar acesta nu este singurul avantaj. Porii fiind închiși, autobronzantul va avea o aplicare mult mai unformă, fără niciun fel de semne sau imperfecțiuni.

Ferguson a dezvăluit un alt truc genial, pentru a evita pătarea mâinilor după ce ai aplicat autobronzantul pe corp: „Freacă între palme puțină cremă hidratantă după ce termini, aceasta va permite bronzului să se integreze și să aibă un aspect natural pe mâini și încheieturi”.

Intră în galeria foto de mai sus, am selectat câteva autobronzante pe care trebuie să le încerci primăvara această.

Foto: Shutterstock

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com