Trucul folosit de Bella Hadid în zilele în care nu îi stă bine părul

Trucul folosit de Bella Hadid în zilele în care nu îi stă bine părul

Termenul de bad hair day cu siguranță îți este cunoscut și este de-a dreptul detestabil. Chiar și fotomodelele trec prin astfel de momente câteodată. Bella Hadid, de exemplu, a găsit o metodă pentru a le face față cu brio. Iată trucul folosit de Bella în zilele în care nu îi stă bine părul.

Trebuie să facem un anunț: Bella Hadid nu este supraom (șoc!), și se confruntă la rândul ei cu zile în care părul se răzvrătește împotriva ei. Fotomodelul apelează mai mereu la ajutorul hairstilistului Jen Atkin, însă atunci când nu are acces la ajutorul ei, are un truc pentru a trece peste acele bad hair days.

Trucul lui Bella Hadid pentru zilele în care nu îi stă bine părul

Recent, Bella Hadid a publicat pe fotografiat un selfie din lift, însă ce ne-a atras atenția a fost descrierea imaginii. Fotomodelul a etichetat-o pe Jen Atkins, hairstilista care se ocupă cel mai des de părul ei, întrebând-0 „Ești acolo??… S.O.S”.

https://www.instagram.com/p/BoqPRzNnq9h/?hl=en&taken-by=bellahadid

Deși Bella consideră că are parte de o zi în care părul ei este imposibil de îmblânzit, însă fanii nu au realizat nicio clipă că ar fi vreo problemă cu coafura ei. Asta pentru că Bella a folosit clasicul truc pentru a trece cu bine peste astfel de momente. Fotomodelul și-a prins părul într-o coadă înaltă la spate și a lăsat bretonul liber, să încadreze armonios fața.

Mai mult decât atât, pentru a distrage atenția de la ceea ce ea considera că arată inestetic, și anume părul, Bella a optat pentru o pereche de ochelari de soare de sezon, dar și o pereche de cercei de tip creolă supradimensionați, mizând că privirea interlocutorilor ei se va concentra pe accesorii și nu pe coafură.

În ciuda comentariului ei care a lăsat de înțeles că nu îi place cum îi stă părul, Bella Hadid a primit o mulțime de complimente în rubrica de comentarii, ca de obicei.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com