Trucul care te scapă de părul electrizat dintr-o mișcare

Trucul care te scapă de părul electrizat dintr-o mișcare

Ai nevoie doar de două produse ca să îmblânzești părul rebel și probabil că le ai deja în casă pe amândouă. Te învățăm un truc care te va scăpa de părul electrizat dintr-o singură mișcare!

În afara faptului că ne face să arătăm ca niște vrăjitoare, părul electrizat ne mai strică și fotografiile. Firele rebele sunt extrem de inestetice și par a fi imposibil de îmblânzit. Din fericire, am găsit un truc care te va scăpa de părul electrizat și vei putea obține, în sfârșit, acel look neted și perfect aranjat.

Trucul pentru a îmblânzi părul electrizat

Potrivit GLAMOUR UK, ai nevoie de doar două produse pentru a încerca acest truc pentru părul electrizat. Unul dintre ele este o perie de bronzer, și cu siguranță orice pasionată de beauty are așa ceva în trusă. Al doilea este un spray fixativ, iar dacă încă nu ai un astfel de produs, deși puțin probabil, ți-am pregătit selecția noastră în galeria foto de mai sus.

Ce trebuie să faci? Este extrem de simplu: folosește peria de bronzer pentru a netezi firele de păr și aplică simultan puțin fixativ, pentru ca ele să rămână ordonate. Asta este tot ce trebuie să faci!

Nu uita să intri în galeria foto de mai sus pentru a descoperi selecția noastră de produse pentru fixarea părului!

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com