Trebuie să încerci acest truc genial care face genele false să pară reale

Trebuie să încerci acest truc genial care face genele false să pară reale

 Orice pasionată de beauty și make-up visează la gene lungi și dese. Dacă nu te-ai născut cu ele, o soluție rapidă este să îți aplici gene false atunci când te pregătești pentru o ocazie specială sau o ieșire de seară în oraș. Însă parcă te nemulțumește aspectul lor artificial. Ei bine, trebuie să încerci acest truc genial care face genele false să pară reale.

Adori genele false? Cu acest truc care le face să pară reale, le vei iubi chiar mai mult! Nu ne crede pe cuvânt, urmărește videoclipul mai jos și încearcă și tu această tehnică. Nu ai nevoie decât, evident, de genele false, și de o mascara preferată de tine.

Trucul care face genele false să pară reale

Trucul care face genele false să pară reale a fost descoperit de make-up artistul Paloma Garcia. Videoclipul în care își exemplifică tehnica a devenit imediat viral, acumulând câteva milioane de vizualizări în primele 48 de ore de la postare. De ce? Pentru că este de-a dreptul genial!

Ce trebuie să faci? Trebuie doar să le dai cu mascara în așa fel încât unele fire de păr din genele false să se lipească, iar altele să se răsfire. În plus, aspectul ușor umed face părul folosit pentru genele false să pară natural. Iată un video care te va lămuri.

 

Trucul care face genele false să pară reale a fost curând încercat și de bloggerițe de beauty cunoscute în online. „Viața mea a fost o minciună până acum”, a răspuns Nikkie Tutorials la videoclip. „Oh, Doamne, tocmai am încercat trucul cu aceste gene ieftine WTF game changer”, a scris și Trae Marler.

 

 

Dacă te-au convins aceste imagini, trebuie neapărat să încerci și tu trucul genial care face genele false să pară reale.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com