Trebuie să încerci trucul Anastasiei Beverly Hills pentru machiajul sprâncenelor

Trebuie să încerci trucul Anastasiei Beverly Hills pentru machiajul sprâncenelor

Sprâncenele accentuate și îngrijite nu lipsesc din tendințe nici sezonul acesta, așa că trebuie să le acordăm atenție specială. Dacă ți s-a părut până acum dificil să le conturezi într-un mod cât mai natural, trebuie să încerci trucul Anastasiei Beverly Hills pentru machiajul sprâncenelor.

După ce ai învățat cum să îți pensezi sprâncenele în funcție de forma feței, trebuie să treci la următorul pas: stilizarea. Trucul Anastasiei Beverly Hills pentru machiajul sprâncenelor îți va fi cu siguranță de ajutor la început de drum.

Trucul Anastasiei Beverly Hills pentru machiajul sprâncenelor

După ce am urmărit tutoriale complicate despre stilizarea sprâncenelor și am încercat o mulțime de metode complicate, trucul Anastasiei Beverly Hills pentru machiajul sprâncenelor ne-a surprins prin simplitate. Anastasia Soare, fondatoarea brandului, este cunoscută ca fiind Regina Sprâncenelor, așa că avem încredere mare în tehnicile ei.

„Pentru a crea un look natural al sprâncenei, colorează codița sprâncenei mai întâi, iar apoi folosește excesul de produs rămas pe pensulă pentru a crea linii mai deschise în partea din față”, a explicat Anastasia Soare, pentru GLAMOUR UK.

Acest truc de machiaj al sprâncenelor te va ajuta să obții acel aspect contural, dar natural. Tot ce îți rămâne de făcut acum este să alegi un produs potrivit pentru tine și apoi să începi să exersezi. Dacă nu știi ce culoare ar trebui să achiziționezi, citește ghidul nostru: Ce culoare trebuie să aibă sprâncenele în funcție de nuanța părului.

Iar pentru că vrem să te ajutăm până la capăt, ți-am pregătit și o galerie foto cu recomandările noastre de produse pentru machiajul sprâncenelor. Descoperă-le dând click pe fotografia de mai sus.

Foto: Pixelformula

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com