Trucul de machiaj pentru pleoape uleioase îți va revoluționa rutina

Dacă ai pleoapele uleioase, acest truc îți va revoluționa rutina de machiaj

Pentru persoanele cu tenul gras, pleoapele uleioase sunt o adevărată problemă. Excesul de sebum afectează rezistența machiajului, care ajunge să se strângă în crevasa pleoapelor în scurt timp. Până acum, singura soluție era primerul. Totuși, acest truc de machiaj pentru pleoape uleioase îți va revoluționa rutina de make-up.

Nici cea mai bună (și scumpă!) bază de machiaj nu poate „salva” pleoapele uleioase. Într-adevăr, fardul va rezista mai mult timp, însă, în cele din urmă, va apărea acel exces de sebum care strică totul. De aceea, trucul de machiaj pentru pleoape uleioase este foarte accesibil și suntem sigure că îl vei include în rutină imediat ce îl afli.

Trucul de machiaj pentru pleoapele uleioase

„Eu de ce nu m-am gândit la asta?”, m-am întrebat când am aflat prima oară de trucul de machiaj pentru pleoapele uleioase. Asta pentru că este extrem de simplu: înainte să aplici orice produs, folosește niște șervețele matifiante pentru a tapota zona, și a absoarbe excesul de sebum. Aplică apoi un primer sau o bază de machiaj, și look-ul tău va rezista întreaga zi.

Trucul a fost dezvăluit de o utilizatoare de Reddit, care nu numai că are o problemă cu excesul de sebum, dar pleoapele ei sunt căzute, făcând întreaga experiență și mai dificilă. „Ieri, am realizat că primerul pe care îl aplic pentru a împiedica eyelinerul să se transfere se strângea în crevasa pleoapei. M-am gândit mult și am venit cu soluția asta”, a sccris Pennypenny22 pe Reddit, potrivit Allure. Internauta a început prin a spăla tenul, iar apoi și-a șters pleoapele cu o cotonetă îmbibată în apă micelară. Apoi, a luat șervețelele matifiante și a tapotat pleoapele cu ele. „Mi-am dat seama că primerul aplicat peste sebum nu funcționează”, a spus ea.

Dacă vrei să încerci trucul de machiaj pentru pleoape uleioase, ți-am pregătit în galeria foto de mai sus cele mai bune șervețele matifiante.

Foto: Pixelformula

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com