Trucul de machiaj al make-up artistului lui Beyonce va schimba complet modul în care aplici fondul de ten

Trucul de machiaj al make-up artistului lui Beyonce va schimba complet modul în care aplici fondul de ten

Vedetele au acces la cei mai tari make-up artiști, altfel cum ar putea să arate atât de minunat în aparițiile publice? Sir John, cel care se ocupă de look-urile minunate ale lui Beyonce, a dezvăluit un truc de machiaj care va schimba complet modul în care aplici fondul de ten.

Tenul lui Beyonce arată mereu perfect. Aparițiile cântăreței pe covorul roșu se ridică întotdeauna la nivelul așteptărilor, iar în cazul lui Queen B., credeți-ne, așteptările sunt uriașe! De aceea, trebuie să recunoaștem meritele make-up artistului ei, Sir John. Acesta este o adevărată oază de cunoștințe în materie de beauty, iar într-un interviu recent a dezvăluit un truc care ne dă complet peste cap rutina de machiaj.

Trucul make-up artistului lui Beyonce pentru aplicarea fondului de ten

„Ia un beauty blender umed și în timp ce pielea ta este încă puțin umedă de la crema hidratantă, aplică fondul de ten”, a dezvăluit Sir John într-un interviu, potrivit GLAMOUR UK. Dacă până acum, în toate tuturialele de machiaj, ni s-a spus că trebuie să lăsăm crema hidratantă să intre în piele înainte să aplicăm machiaj, Sir John ne dă lumea peste cap.

Însă ce efect ar trebui să aibă această metodă de machiaj? Make-up artistul susține că, astfel, machiajul nu va arăta prea încărcat. Dacă aștepți ca tenul tău se usuce după ce ai aplicat crema, atunci când aplici fondul de ten, acesta va avea o finisare cakey, de ten încărcat.

În plus, Sir John a explicat că nu este neapărat necesar să aplici fondul de ten pe toată fața. Este suficient să îl aplici doar pe acele zone care au nevoie de acoperire și uniformizare. Sunteți surprinse? Noi cu siguranță suntem!

Și dacă tot vorbim de fond de ten, descoperă în galeria foto de mai sus 9 fonduri de ten perfecte pentru orice tip de piele și ocazie.

Foto: Northfoto

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com