Trucul preferat de machiaj al vedetelor de la Hollywood este surprinzător de ușor de realizat

Trucul preferat de machiaj al vedetelor de la Hollywood este surprinzător de ușor de realizat

La capitolul machiaj, nu ne temem deloc să experimentăm și să încercăm noi trenduri complexe. Am adorat look-urile ultra colorate și glittery ale sezonului rece, ne-am îndrăgostit și de pleoapele glossy din această primăvară, dar și de naturalul dus la extrem care domină acest sezon. Tocmai de aceea, când am descoperit trucul preferat de machiaj al vedetelor de la Hollywood, ne-a cucerit pe loc!

Un make-up al ochilor ultra cool realizat în mai puțin de cinci minute pare a fi un vis imposibil de realizat. Totuși, la asta rezumă trucul preferat de machiaj al vedetelor de la Hollywood! Make-up artiștii celebrităților au dat tonul unei noi tendințe în ceea ce privește alegerea culorii fardului de pleoape. Spunem adio smokey eyes-ului clasic și bun venit unui nou look mult mai simplu de realizat, dar care conferă continuitate și senzația de armonie, și este imposibil să nu complimenteze pe oricine îl poartă.

Trucul de machiaj al vedetelor de la Hollywood

Așa cum ați ghicit deja, trucul de machiaj al vedetelor de la Hollywood este simplu. Kate Lee, celebrity make-up artist la Chanel, a explicat pentru Refinery 29 că este vorba despre asortarea fardului de pleoape, a culorii și a texturii sale, cu nuanța și nivelul de strălucire a părului. Nu trebuie să aplici o cantitate mare de produs pe pleoape, doar suficient cât să faci legătura între ochi și păr. Și make-up artistul Patrick Ta ne sfătuiește să ne jucăm cu subtonurile din păr și să adăugăm fardului de pleoape un finish strălucitor, dacă purtăm bucle glossy, sau mat, dacă am optat pentru un wavy beach look.

Probabil ați observat acest tip de machiaj recent în fotografiile publicate de Lucy Hale atunci când și-a vopsit părul rose gold. Actrița și-a asortat machiajul cu părul și a obținut un look coerent, finisat și plin de rafinament.

Descoperă în galeria foto trucul de machiaj al vedetelor de la Hollywood, purtat de mai multe actrițe și cântărețe.

Foto: Hepta/Instagram

 

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com