Acest truc de machiaj face fondul de ten să reziste mai mult dacă ai probleme cu excesul de sebum

Acest truc de machiaj face fondul de ten să reziste mai mult dacă ai probleme cu excesul de sebum

Dacă ai tenul gras sau cel puțin mixt, probabil că știi deja cât de puțin rezistă fondul de ten pe el. Porii tăi încep să secrete sebum în exces, iar din acel moment îți poți lua la revedere de la acoperirea fără cusur. Din fericire, un nou truc de machiaj face fondul de ten să reziste mai mult, chiar dacă ai tenul gras.

Suntem în continuă căutare de tehnici de machiaj care să ne ajute să folosim produsele din neseser la maximul lor potențial. Iar pentru că fondul de ten este unul dintre cele mai importante, avem vești bune. Am descoperit un truc de machiaj care face fondul de ten să reziste mai mult pe tenul gras sau mixt.

Acest truc de machiaj face fondul de ten să reziste pe tenul gras

Platforma Reddit este o adevărată oază de trucuri și sfaturi, venite direct din repertoriul pasionatelor de beauty care încearcă mai mereu lucruri noi. Tot de acolo vine și acest truc de machiaj menit să facă fondul de ten să reziste chiar și pe un ten gras, cu exces de sebum.

Ce trebuie să faci? Poate suna nebunesc, însă, conform GLAMOUR UK, secretul este să aplici un strat fin de pudră translucidă pe piele înainte să aplici fondul de ten. Nu, nu este o greșeală, și da, știm că asta încalcă orice regulă de machiaj pe care ai învățat-o până acum, însă acordă-i o șansă.

Iar pentru că nu puteam rata șansa de o potențială îmbunătățire a rezistenței fondului de ten, am încercat acest truc și, trebuie să recunoaștem, a avut rezultate. În primul rând, pudra matifiază pielea înainte de aplicarea fondului de ten și pare să creeze o mai bună aderență pentru acesta. Noi îți recomandăm să încerci trucul și, dacă la jumătatea zilei îți simți pielea prea uscată, reîmprospăteaz-o cu o pulverizare din apa ta termală preferată.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com