Orice fană a cosmeticelor Fenty Beauty trebuie să știe acest truc de aplicare a rujului Stunna

Orice fană a cosmeticelor Fenty Beauty trebuie să știe acest truc de aplicare a rujului Stunna

Dacă adori cosmeticele Fenty Beauty, trebuie neapărat să știi acest truc de aplicare a rujului Stunna. Când a fost lansat, Rihanna i-a făcut o adevărată campanie de promovare pe Instagram, unde a publicat un video cu un tutorial de aplicare. Deși ne-a plăcut modul în care l-a aplicat ea, noul truc este cu adevărat util.

Există o singură problemă cu rujul Stunna de la Fenty Beauty. Fanii o știu, și până și cei care au creat acest produs cosmetic. Puteți ghici? Ei bine, vă spunem noi: deși rezistă extrem de bine pe buze, acest ruj se ia pe dinți foarte ușor, și riști să arăți ca un vampir. Ei bine, iată cum poți evita foarte simplu această situație jenantă.

Trucul de aplicare a rujului Stunna, de la Fenty Beauty

Rujul Stunna nu a fost creat pentru a fi un ruj lichid mat, ci pur și simplu un ruj lichid cu aplicare foarte confortabilă și cu efect hidratant pe buze. Tocmai de aceea pătează tot ce îi stă în cale. Pentru a nu sfârși cu el pe dinți, trebuie să ai grijă în primul rând la cantitatea de produs pe care o aplici.

„Când aplici rujul Stunna, este foarte pigmentat, așa că este nevoie doar de foarte puțin”, a explicat Priscilla Ono, care a fost gazda unui videoclip de genul Q&A pentru produsele Fenty Beauty. „Încearcă să eviți să aplici mai multe straturi, și astfel el va fi mai rezistent la transfer”, a mai spus make-up artista.

Este un truc foarte simplu de aplicare a rujului Stunna, însă utilizatorii spun că face diferența. În orice caz, acest mic defect al rujului Stunna nu îi sperie deloc pe fani. Produsele Fenty Beauty sunt pe cale să le depășească pe cele lansate de Kylie Jenner, în ceea ce privește vânzările. Brandul de beauty al Rihannei se bucură de un real succes, iar produsele Fenty beauty au fost numite invenția anului 2017 de către revista Time.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com