Trucul genial cu care îți poți curăța beauty blenderul într-un minut

Trucul genial cu care îți poți curăța beauty blenderul într-un minut

Este oficial, niciunei pasionate de beauty nu trebuie să-i lipsească din trusă un beauty blender. Însă pentru că este (probabil) ustensila noastră preferată de machiaj, o folosim foarte des, așa că trebuie și să o curățăm constant. Am descoperit un truc de curățare a beauty blenderului la microunde care durează doar un minut!

Desigur, există mai multe modalități de curățare a beauty blenderului, însă pentru acele dăți când nu avem prea mult timp la dispoziție, acest truc ne ajută să curățăm burețelul de machiaj într-un minut.

Truc de curățare a beauty blenderului la microunde

Instrucțiunile vin de la un utilizator de Reddit, care a descoperit o metodă ingenioasă. Indiferent dacă folosești beauty blenderul original sau un alt burețel de machiaj, trebuie să îl păstrezi mereu curat, altfel este un mediu propice pentru bacterii, iar pielea ta va avea de suferit.

Trucul de curățare a beauty blenderului la microunde: „Umple o cană cu apă pe jumătate, și adaugă puțin detergent de vase! Adaugă beauty blenderul și pune-l în microunde pentru un minut. Asta va scoate tot machiajul din el!”.

Dacă te-ai hotărât să încerci această metodă de curățare a burețelului, trebuie să fii atentă. Atunci când îl scoți de la microunde, temperatura lui va fi foarte ridicată, așa că nu este recomandat să îl atingi imediat.

Cele care au încercat trucul de curățare a beauty blenderului la microunde au fost foarte mulțumite de rezultat. Dacă nu ai încă un beauty blender, sau vrei unul nou, descoperă burețeii de machiaj din galeria foto de mai sus!

Foto: Shutterstock

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com