Trenduri unghii 2017: piercingul pentru unghii

Când nimeni nu se aștepta, un trend excentric pentru unghii revine în tendințele anului 2017: piercingul. Descoperă cele mai spectaculoase manichiuri cu acest trend!

Manichiura cu ciocolată comestibilă, cu foițe de aur sau chiar cu marijuana? Pe lângă acestea, piercingul pentru unghii pare chiar un trend cuminte. După ce a făcut furori în anii ’90 (Victoria Beckham era o mare fană pe vremea când făcea parte din Spice Girls), acest trend pare să își facă o revenire în forță.

L-am tot văzut în numeroase manichiuri de pe Instagram, unele mai inventive ca altele, dar și la unele celebrități sau designeri. Inele simple, biluțe , pietricele sau diferite simboluri, toate și-au găsit locul în manichiurile celor care au încercat acest trend de manichiură.

Kim Kardashian este una dintre celebritățile care s-a afișat recent pe Snapchat cu o manichiură care urmează acest trend. Totuși, pare că a dus puțin la extrem trendul, adăugând și un lănțișor piercingurilor.

trenduri unghii 2017: piercing pentru unghii

Dacă te tentează acest trend, trebui să știi un lucru esențial: nu funcționează decât pe unghii false. Dacă ai unghii cu gel sau acrilice, nu îți mai trebuie decât puțin curaj și inspirație. Noi te ajutăm cu inspirația: intră în galeria foto și vezi cele mai populare manichiuri cu piercing de pe Instagram!

Foto: Instagram, Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro