Trei pași simpli pentru diminuarea porilor

Trei pași simpli pentru diminuarea porilor

Când vizualizezi tenul perfect, porii dispar din peisaj. Așteptările tale se apropie mai mult de imaginile (prelucrate) din revistele glossy, decât de realitate. Ca să ajungi cât mai aproape de a obține idealul, ți-am pregătit trei pași simpli pentru diminuarea porilor.

Porii dilatați și evidenți sunt una dintre cele mai frecvente probleme ale tenului, după acnee. Deocamdată, experții spun că nu există niciun produs-minune care să îți facă porii atât de mici încât să nu mai poată fi percepuți cu ochiul liber. Totuși, există lucruri pe care le poți face pentru a minimiza, pe cât posibil, aspectul lor. Iată trei pași simpli pentru diminuarea porilor.

Soluții pentru diminuarea porilor

Îți vom spune același lucru ca de obicei: pe primul loc stă îngrijirea tenului, abia apoi machiajul. Produsele de make-up pe care le ai în portfard vor arăta mult mai bine pe o piele îngrijită corespunzător. Iar soluția pentru orice problemă sau imperfecțiune a tenului stă, în primul rând, în tratarea ei, și abia apoi în acoperire.

De aceea, primii doi pași pe care trebuie să îi faci pentru diminuarea porilor țin, evident, de rutina de îngrijire. Îți spunem exact ce trebuie să schimbi (sau să continui să faci) și ce produse de machiaj te ajută să obții efectul dorit, în galeria foto de mai sus.

Foto: Hepta

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com