Top serumuri pentru față care îți vor îmbunătăți rutina de skincare

Top serumuri pentru față care îți vor îmbunătăți rutina de skincare

Dacă nu folosești deja un serum în rutina ta de skincare, trebuie să îți procuri imediat unul! Este o investiție importantă, pentru care tenul tău îți va mulțumi, odată ce vei începe să îl folosești constant. Am ales câteva produse care duc îngrijirea pielii la următorul nivel.

Folosirea unui serum este crucială, pentru că aduce un plus de hidratare și nu numai. Unele serumuri aprovizionează pielea cu substanțele de care are nevoie pentru a preveni îmbătrânirea prematură și a estompa aspectul liniilor fine. Vitamina C și acidul hialuronic sunt ingredientele-cheie la care trebuie să fii atentă.

Serumul care se vinde o dată pe minut peste tot în lume

Serumul care se vinde o dată pe minut peste tot în lume

Serumul care se vinde o dată pe minut peste tot în lume

Conform GLAMOUR UK, serumul Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate de la Kiehl’s, 270 lei, se vinde o dată pe minut, peste tot în lume. Până în acest moment, au fost vândute mai bine de 5.000.000 de recipiente ce conțin acest serum, iar popularitatea lui promite să crească și mai mult. Asta pentru că formula conține o concentrație mare de Vitamina C și acid hialuronic, și a fost schimbată de 89 de ori până s-a ajuns la varianta finală. „Formula noastră reinventată aduce rezultate mai rapide și mai bune”, explică doctorul Geoff Genesky, Director Științific la Kiehl’s. „În vreme ce Vitamina C este dificil de stabilizat într-o formulă, echipa a lucrat cu meculozitate pentru a stabiliza o cantitate și mai mare de Vitamina C și a livra cea mai eficientă formulă a serumului Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate”, mai spune doctorul Genesky.

Serumurile sunt importante în rutina de skincare, așa că ți-am pregătit alte 5 formule minunate pe care trebuie să le încerci, în galeria foto de mai sus.

Foto: Pixelformula

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com