Top 5 cele mai bune tratamente pentru unghii

Top 5 cele mai bune tratamente pentru unghii

Cu toate ne dorim unghii mai tari, mai puternice și mai lungi. Ne stau în cale factorii de agresiune zilnică precum spălatul vaselor, folosirea produselor de curățenie care atacă unghia sau chiar oja. Soluția? O cură intensivă cu unul cintre cele mai bune tratamente pentru unghii. Iată recomandările noastre.

Dacă te-ai confruntat măcar o dată cu exfolierea sau ruperea unghiilor, îți simțim suferința. Nici oja nu rezistă mult pe unghiile extrem de subțiri și fragile. Iar dacă treci printr-o perioadă în care ai renunțat la manichiura semipermanentă sau cu gel, cu siguranță ai nevoie de ajutoare pentru regenerare. Am alcătuit un top cu 5 cele mai bune tratamente pentru unghii în galeria foto de mai sus.

Cele mai bune tratamente pentru unghii

Cele mai bune tratamente pentru unghii sunt cele care fortifică și întăresc patul unghial. Unul dintre ingredientele principale pe care ar trebui să le urmărești este calciul. Acesta ajută la regenerarea unghiei și îi conferă mai multă rezistență. Este util mai ales dacă unghiile tale au tendința de exfoliere, ori pur și simplu sunt atât de subțiri încât se îndoaie precum o foaie de hârtie.

Ce trebuie să știi este că nu e de ajuns un tratament bun pentru rezultate maxime. Totul depinde de tine. Știm cât de dificil este să te abții de la a purta pe unghii lacuri colorate. Totuși, este indicat să te abții pentru câteva săptămâni, pentru a da unghiilor timp să se regenereze. Atenție și la instrucțiuni! Unele tratamente, precum cel de la Eveline, necesită reaplicarea zilnică. Citește cu atenție informațiile de pe ambalaj și respectă-le întocmai pentru a obține rezultatele dorite. Iar pentru o manichiură frumoasă și îngrijită, te sfătuim să ai grijă și de cuticule. Iată gestul simplu care te scapă de cuticulele uscate sau rupte.

Descoperă cele mai bune tratamente pentru unghii în galeria foto de mai sus.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com