Top 10 tratamente pentru unghii mai puternice

Unghii mai puternice și manichiură mai rezistentă? Pare visul oricărei femei, dar noi îți spunem că este un vis care poate deveni realitate. Te ajutăm cu o selecție de 10 tratamente pentru unghii mai puternice pentru a fi cu un pas mai aproape de visul tău!

Deja am stabilit ce trebuie să faci pentru ca manichiura să îți reziste mai multe zile, ai pus în practică câteva sfaturi și s-a dovedit că funcționează. Însă degeaba oja ta rezistă zile la rând dacă manichiura îți este ruinată de o unghie care se rupe.

Unghiile casante, fragile, care se rup la cel mai mic șoc sunt o problemă cu care multe dintre noi ne confruntăm. În loc să speri că problema se va rezolva de la sine și să te mulțumești cu o manichiură neglijentă până la acel moment utopic, cel mai bine ar fi să acționezi. Din fericire există atâtea tratamente care tratează orice problemă a unghiilor, încât nu poți spune că nu ai găsit soluția.

Noi te ajutăm cu 10 sugestii de tratamente pentru unghii mai puternice. Intră în galeria foto și alege-l pe cel potrivit pentru tine!

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro