10 produse sub 60 de lei pentru sprâncene

Sprâncenele au un rol hotărâtor asupra fizionomiei noastre, astfel că o formă greșită poate schimba radical expresia feței. Din fericire ultimele trenduri au adus în lumină sprâncenele ca element cheie în machiaj și apar pe zi ce trece tot mai multe produse destinate stilizării lor.

Știm cu toții acele fotografii cu cele mai mari fail-uri în ceea ce privește sprâncenele. Sprâncene foarte stufoase sau foarte pensate, desenate în culori greșite sau pensate în cele mai ciudate forme, fiecare perioadă a avut sprâncenele ei specifice.

Din păcate, o sprânceană pensată greșit pentru mult timp are mici șanse de a reveni la forma inițială. Totuși, avem norocul de a ne bucura o largă varietate de produse pentru sprâncene care ne permit retrasarea lor în cazul unei forme greșite sau incomplete sau pur și simplu definirea lor atunci când mama-natură nu ne-a ajutat.

Nu trebuie să cheltui o mică avere pentru a avea produsele necesare pentru definirea unor sprâncene perfecte. Dacă sintagma „beauty on a budget” ți se potrivește, noi îți propunem 10 produse accesibile cu care poți crea sprâncenele perfecte.

Intră în galeria foto pentru a descoperi top 10 produse pentru sprâncene sub 60 de lei!

 

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro