Top 10 cele mai frumoase oje pentru această primăvară

Ne pregătim manichiura pentru această primăvară în cele mai vesele culori pentru a intra în atmosfera veselă și optimistă a acestui anotimp. Tocmai de aceea am selectat 10 dintre cele mai frumoase oje pentru primăvară care te vor încânta cu siguranță!

O manichiură nouă ne poate schimba starea de spirit, de aceea adaptăm culorile folosite în funcție de dispoziția noastră. Pentru că primăvara nu ne poate inspira decât bucurie și optimism, mizăm pe culori pastelate și vesele pentru unghiile noastre și pe modele inovative (te poți inspira din tutorialele realizate de GLAMOUR alături de Cătălina Stoica).

Dacă în sezonul rece ne-am axat pe clasicul roșu, pe culori închise sau pe nuanțe nude discrete, este timpul să profităm de ocazie și să ne bucurăm și de alte culori. Chiar dacă nuanțele nude rămân în trend, nu putem spune nu unui roz neon sau unui bleu pastelat.

Noi ți-am pregătit 10 recomandări care îți vor încânta privirea și îți vor insufla atmosfera primăverii de la prima vedere. Intră în galeria foto și vezi cele mai frumoase oje pentru primăvară!

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro