Top 10 creme de față cu protecție solară

Top 10 creme de față cu protecție solară

Aplicarea regulată a produselor cu protecție solară este cheia pentru un ten veșnic tânăr. Razele UV îmbătrânesc rapid pielea și declanșează apariția inesteticelor pete pigmentare, așa că întotdeauna trebuie să porți protecție solară, indiferent de starea vremii. Fața este cea mai expusă parte a corpului, așa că are nevoie de atenție specială. Iată un top cu cele mai bune creme de față cu protecție solară.

Deși există câteva reguli în ceea ce privește alegerea produsului de protecție solară în funcție de tipul de ten, majoritatea cremelor sunt special formulate pentru a răspunde nevoilor generale. Noi am le-am selectat pe cele mai bune dintre ele și le-am așezat în galeria foto de mai sus. 

Top 10 creme de față cu protecție solară

De ce este importantă aplicarea cremei cu protecție solară? Pentru că soarele poate avea efecte nocive asupra tenului nostru. Fața expusă mai mereu când ieșim din casă fie pentru a merge la cumpărături, la serviciu, sau ne plimbăm prin parc. Un obicei pe care trebuie să îl dezvățăm este acela de a folosi produsele cu protecție solară doar la plajă. De aceea, ideal este să îți achiziționezi o cremă de față cu protecție solară pe care să o introduci în rutina ta zilnică. Desigur, te întrebi când se aplică crema cu protecție solară, înainte sau după crema hidratantă? Ți-am răspuns aici. Un alt lucru care te-ar putea deruta sunt termenii de pe ambalaj, așa că ți-am pregătit aici un dicționar de protecție solară- de la SPF la UVC.

Pentru a descoperi cremele de față cu protecție solară selectate de noi, intră în galeria foto de mai sus!

Foto: Shutterstock

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com