Top 10 cele mai bune produse The Ordinary în care merită să investești

Top 10 cele mai bune produse The Ordinary în care merită să investești

Orice pasionată de beauty și în special de skincare a auzit cel puțin o dată de produsele The Ordinary. Sunt cunoscute pentru concentrația mare de ingrediente active, dar și pentru că produsele sunt eficiente și destul de ieftine. De aceea, am realizat un top 10 cele mai bune produse The Ordinary, pentru a veni în ajutorul tău în cazul în care nu te-ai hotărât dacă vrei să le încerci.

Am vorbit deja aici despre The Ordinary, și tot ce trebuie să știi despre brand. Totuși, revenim cu un top cu 10 cele mai bune produse The Ordinary, pentru a te ajuta să le alegi pe cele potrivite pentru tine. Vorbim despre acizi, exfolianți, produse pentru hidratare și produse împotriva ridurilor. Iată ce funcționează, ce am încercat și ce au încercat alții. Pe noi ne-a inspirat topul realizat de beautyeditor.ca, dar și experiențele personale cu produsele brandului.

Top 10 cele mai bune produse The Ordinary

Ce trebuie să știi înainte să încerci aceste produse este că ele trebuie incluse în rutina de skincare în funcție de nevoile tenului. Unele dintre ele sunt special formulate pentru tenul uscat și deshidratat, iar altele sunt mai potrivite pentru tenul gras. Mai multe informații despre asta vei putea regăsi în topul pe care l-am realizat.

Desigur, în topul cu 10 cele mai bune produse The Ordinary am inclus retinoidele, aceste produse având aproximativ cele mai accesibile prețuri din industrie. Retinolul este un ingredient extrem de apreciat în lupta cu ridurile, care menține aspectul tânăr al pielii și încetinește procesul de îmbătrânire. Pe cel de la The Ordinary l-am inclus în topul pe care îl poți descoperi răsfoind galeria foto de mai sus. De ajutor în descifrarea acestui top ar putea fi și alfabetul nostru de skincare. Deși nu sunt deocamdată comercializate în rețelele farmaceutice de la noi, aceste produse pot fi comandate și în România direct de pe site-ul oficial Deciem.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com