Toate produsele de păr folosite de Kate Middleton pentru bucle strălucitoare

Toate produsele de păr folosite de Kate Middleton pentru bucle strălucitoare

Kate Middleton își poartă cel mai adesea părul desprins și buclat la vârfuri. Onduleurile ei strălucitoare au fost scurtate de curând, iar părul tuns a fost donat unei fundații caritabile. Totuși, chiar și cu un păr mai scurt, Ducesa de Cambridge reușește să obțină bucle perfecte întotdeauna.

Cum? Pe lângă instrumentele de styling, bineînțeles că se numără și câteva produse-minune. Toate produsele de păr folosite de Kate Middleton pentru bucle strălucitoare au fost dezvăluite de către hairstilistul ei, iar majoritatea dintre ele sunt accesibile și în România.

Amanda Cook Tucker se ocupă de părul Ducesei și a mărturisit că aceasta își pune de obicei în bagaj două uscătoare și trei ondulatoare diferite atunci când călătorește (vezi aici fotografii cu vizita ei și a Prințului William în Suedia). În ceea ce privește produsele, în geanta ei se mai regăsesc și o spumă Volume & Bounce Body Booster și un texturizator Volume & Bounce Texturising Spray, ambele marca Charles Worthington. Kate adoră și Crème with Silk Groom de la Kiehl’s, dar și un spray numit Essential Maximum Hold hairspray, disponbil pe www.boots.com, un site care livrează numai în UK. Ducesa mai folosește și spray-ul Redken Pillow Prof Blow Dry Extender, și peria de păr Mason Pearson.

Printre produsele de păr folosite de Kate Middleton disponibile și la noi se numără un texturizator Wella Professionals Eimi Ocean Spritz Spray, 74 lei, și spray-ul de păr L’Oreal Elnett Satin, 25 lei.

Foto: Northfoto

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com