Tendințe toamna 2017: ce culori de păr se poartă în această toamnă

Vara a trecut ca un vis frumos, iar acum deja consultăm tendințele pentru toamna care se apropie. A venit momentul să renunțăm la culorile nebunești, la părul vopsit în mai multe culori și la balayage-ul în culori deschise pentru a lăsa loc influențelor tomnatice pe părul nostru. Iată care sunt culorile de păr pe care le vom vedea peste tot în această toamnă!

Când vine vorba de culori de păr, fiecare anotimp are farmecul său. Iubim vara pentru părul sun-kissed și balayage-ul cu accente aurii, dar după trei luni în care am profitat la maximum de ele, suntem pregătite (chiar nerăbdătoare) să încercăm și altceva. Din fericire, tendințele toamnei sunt la fel de ofertante și vin cu acel suflu de aer proaspăt de care avem nevoie.

În această toamnă ne vom reîndrăgosti ce culorile reci de păr, însă combinate cu accentele calde pe care le-am purtat toată vara. Tendințele toamnei vin atât cu abordări total noi, dar și cu reinterpretări ale trendurilor verii. Atenție, iubitoare de blond platinat: încă vă puteți bucura de culoarea voastră preferată de păr. Aceasta rămâne una dintre cele mai cool culori și în sezonul rece.

Descoperă în galeria foto ce culori de păr se poartă în această toamnă, ce culori din timpul verii au rămas în vogă și ce nuanțe noi aduce în prim-plan acest sezon!

Foto: Hepta, Instagram

 

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro