Tendințe machiaj primăvară-vară 2017: tușe de culoare și abordări clasice

Tendințele de machiaj pentru sezonul primăvară-vară 2017 anunță abordări avangardiste a tușelor de culoare, dar și machiaje cu elemente clasice, cu care suntem deja familiarizate. Descoperă cele mai în vogă coafuri de pe podiumurile prezentărilor SS 2017!

În acest sezon primăvară-vară, machiajul cunoaște o prelungire a sezonului anterior. Păstrăm accentul relaxat, neglijent pe care îl exprimă machiajul, nu punem cont pe precizia machiajului, ci mai degrabă pe starea de spirit pe care o transmite.

Tendințele sezonului primăvară-vară anunță tușe de culoare electrizante pentru a exprima o stare de spirit euforică: buze în nuanțe de roșu aprins sau cu sclipiri de glitter, împreună cu ochii în culori electrice au animat look-urile de pe podium. Pe lângă influența avangardistă, elementele clasice au strălucit și ele pe podium: buze roșii, ochi de felină sau un ten radiant, pentru momentele în care nu simți nevoia să fii excentrică.

Cel mai important mesaj pe care îl desprindem din noile trenduri de machiaj este acela de a ne exprima personalitatea în orice mod. Nu mai este vorba despre aderarea la trenduri stricte, ci despre o interpretare personală și jucăușă a direcțiile trasate de tendințe, urmând aceeași notă a tendințelor de coafură pentru sezonul primăvară-vară 2017!

Aruncă o privire la cele mai cool tendințe de machiaj pentru primăvara-vara lui 2017!

Foto: Hepta, PixelFormula

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro