Supermodel Beauty: Rosie Huntington-Whiteley, despre machiaj și rutina de skincare

Supermodel Beauty: Rosie Huntington-Whiteley, despre machiaj și rutina de skincare

Fotomodelele au acces la cei mai faimoși beauty gurus, așa că atunci când își dezvăluie, în sfârșit, secretele, ne luăm un pix și notăm totul. În fond, cine nu își dorește să știe cele mai tari sfaturi și trucuri de machiaj sau skincare? Supermodelul Rosie Huntington-Whiteley a împărtășit câteva lucruri improtante despre rutina ei.

Într-un interviu acordat GLAMOUR US, Rosie Huntington-Whiteley a vorbit despre machiaj, secrete de skincare și reguli pe care le respectă întotdeauna.

Supermodelul Rosie Huntington-Whiteley, despre machiaj și skincare

Din punct de vedere al machiajului, Rosie nu putea fi foarte selectivă în privința pictorialelor pe care le făcea la început. „Am avut niște look-uri dezastruoase în cariera mea. Am început de jos în industrie și am muncit ca să ajung sus așa că la început făceam unele pictoriale destul de dubioase cu look-uri foarte îndrăznețe. Din fericire, au fost înainte să apară Instagramul și itnernetul, așa că sper că nu vor vedea niciodată lumina zilei”, a povestit ea.

Pentru ea, îngrijirea tenului este esențială

Un lucru cu care putem fi de acord este că „totul începe cu îngrijirea tenului”. „Cel mai bun sfat pe care l-am primit este ideea că totul pornește de la o rutină bună de skincare. Pielea este cel mai important lucru – iar acesta este un sfat care mi-a fost oferit de makeup artiști din industrie. Încerc să investesc în cele mai bune produse, să îmi adaptez rutina de skincare pe măsură ce înaintez în vârstă ca să se potrivească cu climatul și pur și simplu să învăț ce mi se potrivește”, a explicat modelul.

Pentru zilele în care este liberă, îi place să păstreze machiajul la un nivel minimal. Aplică o pudră minerală care îi oferă suficientă acoperire cât să se simtă încrezătoare, împreună cu un concealer acolo unde este nevoie.

Produsul de machiaj pe care îl are mereu în poșetă

Un produs pe care Rosie Huntington-Whiteley îl are tot timpul la îndemână este rujul roșu. „Îl poți purta în atât de multe feluri. Ziua îl tapotez pe buze și îl port sub formă de stain iar noaptea îl port intens și definit. Câteodată îmi place să estompez marginile puțin ca să obțin acel efect lipsit de efort. Este un clasic, așa că dacă te grăbești și nu știi cum să te machiezi, dar vrei să te simți frumoasă, nu poți greși niciodată cu un ruj roșu”, a dezvăluit ea.

Trucul ei de aplicare a iluminatorului

„Ador iluminatorul, dar când îl aplic, întotdeauna o fac sub lumină naturală directă, ca să mă asigur că este estompat. Este singurul produs care chiar se schimbă în funcție de lumină, și dacă îl aplici într-o cameră întunecată, poate să arate dungat la lumină”, a explicat fotomodelul.

Iar pe corp, folosește un produs accesibil pentru oricine. „Ador clasica Cremă de Corp Nivea. De fiecare dată când o folosesc mă gândesc ”De ce ar folosi oricine altă cremă de corp?”. Miroase bine, îți conferă cea mai frumoasă strălucire și este atât de hidratantă. Am toate aceste creme minunate, scumpe care miros superb, și le ador, dar întotdeauna mă întorc la Nivea”, a mai dezvăluit ea.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com